Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Ζυμώσεις στον Κύδωνα.


Έντονες ζυμώσεις, στο διοικητικό κομμάτι στον Κύδωνα , με κύριο στόχο την ενίσχυση της Επιτροπής μπάσκετ που θα πλαισιώσει τον Μιχάλη Ξυλάκη. Ποιο είναι το νέο μέλος , τι θα γίνει με Θεοδωράκη, και το ρόστερ της ομάδας.
Συνεχίζονται οι διοικητικές ζυμώσεις στην ομάδα του Κύδωνα ενόψει της νέας σαιζόν και  σύμφωνα με πληροφορίες αποκλειστικά απο το kritikobasket.gr, αυτοί που ενδιαφέρονται να αναμειχθούν με τα διοικητικά του σωματείου έχουν ήδη ένα έτοιμο πλάνο, για το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα την νέα σαιζόν.

Ήδη μαζί με τον πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ της Χανιώτικης ομάδας κ.Μιχάλη Ξυλάκη, βρίσκεται και ο παλιός αθλητής -παράγοντας της ομάδας κ.Τάκης Μαργαρώνης, ο οποίος βρέθηκε μαζί με τον κ. Ξυλάκη, στην Γ.Σ. της ΕΚΑΣΚ και αναμένεται να πάρει κύριο πόστο στην ομάδα.

Παράλληλα γίνονται συζητήσεις και με άλλους Χανιώτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην επιτροπή του Κύδωνα, που κύριο στόχο έχουν να βοηθήσουν το σωματείο να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Όλα αυτά βέβαια βρίσκονται σε διεργασίες και επειδή στα Χανιά αυτόν τον καιρό ασχολούνται με το 2ο Chania Basketball Camp που διοργανώνεται στο κλειστό Κλαδισού, εξελίξεις αναμένονται απο την επόμενη εβδομάδα.

Στα θέματα σχεδιασμού της ομάδας, δεν αναμένονται άμεσα εξελίξεις, αν δεν ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο, αλλά υπάρχει θέληση και απο την μεριά της επιτροπής και απο τον περυσινό τεχνικό της ομάδας, Λευτέρη Θεοδωράκη, να συνεχιστεί η συνεργασία και την νέα σαιζόν, αυτήν την φορά απο το ξεκίνημα της χρονιάς, αποτελώντας αποκλειστική ομάδα του ικανού τεχνικού.

Στο θέμα του ρόστερ, δεν έχει γίνει κάτι γνωστό, σίγουρα όμως θα γίνει εκκαθάριση, ενώ η ομάδα θα χτιστεί, γύρω απο τον Π.Τσαμπά.

Παράλληλα, θα προωθηθούν και κάποια παιδιά (Βλαχάκης) απο τις Ακαδημίες.

Ολοκληρώνοντας άξιο αναφοράς, ήταν η τεκμηριωμένη με σοβαρότητα ομιλία του κ. Μ.Ξυλάκη στην Γ.Σ. της ΕΚΑΣΚ,  που κέρδισε θετικά σχόλια, απο τους παρευρισκόμενους.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.