ΕΟΚ | Στο Μέτσοβο οι 15 της Εθνικής Νεανίδων, μαζί με την Ε.Μπότση, που θα ενσωματωθεί στις 27/06.


Στο Μέτσοβο βρίσκεται η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, εν όψη του Πανευρωπαϊκού στην Πορτογαλία (17-27/7). Η Ειρήνη Μπότση του Αρκαδίου βρίσκεται στην προεπιλογή και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με την Κρητική ομάδα.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ευρυπίδης Μελετιάδης, μετά από 4 μέρες προπονήσεων στην Αθήνα (προπονητήρια ΟΑΚΑ), στο Μέτσοβο θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα μέσα από διπλές καθημερινές προπονήσεις και 2 φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο την Βουλγαρία (29-30/6).


Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας των Νεανίδων μετέχουν οι: Μαριέλλα Φασούλα, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κλειώ Πολύζου, Βίκυ Καραμπάτσα, Χριστίνα Θεοδώρου, Άννα-Μαρία Στεφάνου, Άννα-Μαρία Μαντά, Ελεάννα Χριστινάκη, Κλειώ Οικονομάκη, Κική Καλημέρη, Μαρία, Γούλα, Χριστιάνα Γεροστεργίου, Χρύσα Κιλαζίδου. Την Παρασκευή (27/6) θα ενσωματωθεί και η Τζένιφερ Μπότσι.

΄΄ Αυτές τις 4 μέρες στην Αθήνα κάναμε, αν και με κάποια προβλήματα τραυματισμών αρκετά καλή δουλειά .΄΄ τόνισε ο Ευρυπίδης Μελετιάδης και συμπλήρωσε: ΄΄ Τώρα στο Μέτσοβο θα συνεχίσουμε σε πιο δυνατούς ρυθμούς. Το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο στο Πανευρωπαϊκό της Πορτογαλίας.΄΄ και καταλήγοντας υποστήρηξε:΄΄ Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε με πολύ δουλειά τον πρώτο στόχο μας, που είναι η παραμονή στην Α' κατηγορία του Πανευρωπαϊκού και από' κει και πέρα θα παλέψουμε για το κάτι παραπάνω.΄΄

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.