Στον Πρωτέα Βούλας η Γ.Τσιχλάκη.


Μια απο τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες της Κρήτης, η γεννημένη το 1999, Γεωργία Τσιχλάκη του ΟΑ Χανίων, θα συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας που τερμάτισε πέρυσι στην 3η θέση της Α1 Γυναικών.Η ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας.

Η 15 χρονη (1,84),αθλήτρια, αναδείχθηκε αγωνιζόμενη στα περισσότερα τμήματα (Από παγκορασίδες μέχρι Γυναικών),  του ΟΑ Χανίων, ενώ έχει κληθεί απο τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θάνο Σόφτση και Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, στην εθνική μας ομάδα παγκορασίδων.

Η Χανιώτισσα αθλήτρια συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 5άδα του 29ου χριστουγεννιάτικου τουρνουά κορασίδων “Π. Καπαγερωφ” που έγινε στην Αθήνα. Η αθλήτρια του ΟΑΧ στους αγώνες σημείωσε 30 πόντους. 

Αποτελούσε αναντικατάστατο στέλεχος της μικτής Κρήτης.

Οι ειδικοί μιλούν για ένα ταλέντο με προοπτική να αγωνιστεί και να σταθεί επιτυχώς στην Α1, αν και αρχικά οι άνθρωποι της νέας της ομάδας, αν και πιστεύουν στις δυνατότητές της,, θα  την έχουν στις Ακαδημίες της, που όπως είναι γνωστό είναι απο τις πιο αξιόπιστες.

Ο ΟΑΧ συναίνεσε για την μετακίνηση αυτή, αφού δεν την δήλωσε στις καταστάσεις της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας:

«Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την απόκτηση των Μάντυ Αναστασοπούλου (1,86-1999) και Τζο Τσιχλάκη (1,84-1999).
Η Μάντυ Αναστασοπούλου αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Άρατου Κιάτου σε συνεργασία με τον σύλλογο έχει ύψος 1,86 και είναι γεννηθείς το 1999, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Κορασίδων.

«Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Α.Ο.Άρατου Κιάτου για τη συνεργασία στην μεταγραφή. Ο Άρατος Κιάτου σε δύσκολες συνθήκες, κάνει δουλειά σε βάθος και αυτό φαίνεται με την πρόοδο της Μάντυ Αναστασοπούλου τα τελευταία δύο χρόνια. Ελπίζουμε η μεταγραφή αυτή να αποτελέσει την αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων», δήλωσε ο Πρόεδρος του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας κος Χρήστος Βασιλειάδης.

Επίσης να ευχαριστήσουμε για την μεταγραφή τον Πρόεδρο της ομάδας του Άρατου Κιάτου κο Γιώργο Κουκουμέλη, τον Γραμματέα κο Γιώργο Φιδά και τον προπονητή κο Κρις Ζαρρή.

Η Τζο Τσιχλάκη αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή προερχόμενη από τον ΟΑ Χανίων, έχει ύψος 1,84 ενώ είναι γεννηθείς το 1999 και διεθνής με την Εθνική Κορασίδων.

Με την απόκτηση των δύο νεαρών αθλητριών και την συνεχόμενη επαγγελματική δουλειά που πραγματοποιείται από τους προπονητές του συλλόγου μας στις ακαδημίες, ο Πρωτέας Βούλας συνεχίζει την πορεία του όπως το πράττει εδώ και 34 συναπτά έτη, στο να επενδύει στο μέλλον δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά να εξελιχθούν τόσο στον χώρο του μπάσκετ όσο και ως άνθρωποι.

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Πρωτέα Τζο και Μάντυ».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TA KONOMHSE H FROSO