Δανεικές στον Ηρόδοτο οι αδερφές Κουλουρη.


Ο Εργοτέλης συνεχίζοντας την πάγια τακτική του του να μην στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξη των αθλητριών-αθλητών του, σεβόμενος τις επιθυμίες τόσο των ίδιων, όσο και της οικογένειάς τους, παραχώρησε με υποσχετική τις ταλαντούχες παίκτριες (δίδυμες αδελφές, γεννημένες το 1997) Μαίρη και Στελλίνα Κουλούρη. Ανανεώνει στον Ηρόδοτο και η Καρλάφτη.

Οι συγκεκριμένες αθλήτριες βρίσκονται εδώ και δυο μήνες στο Ηράκλειο (πάντα μαζί με τους γονείς τους, που δεν τις έχουν αφήσει στιγμή) μετά απο το περυσινό πέρασμά τους στον ΟΑ Χανίων και θα αγωνίζονται φέτος υπό τις οδηγίες του  Αλέξη Χριστοδούλου,  που ήδη τις είχε εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου που συμμετείχε  final four του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος στην Πάτρα.


Παράλληλα Εργοτέλης και Ηρόδοτος βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την συνέχιση της καριέρας της Ρένιας καρλάφτη στον Ηρόδοτο και απομένουν να οριστικοποιηθούν τα ανταλλάγματα  (σε έμψυχο υλικό), ώστε η ταλαντούχα αθλήτρια- που αποτελεί σημείο αναφοράς για το Γυναικείο Κρητικό μπάσκετ και που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να παραμείνει η ομάδα του Ηροδότου στην Α2 και να κατακτά για δυο συνεχόμενα χρόνια το πρωτάθλημα κορασίδων Κρήτης και να διακρίνεται στα Πανελλήνια,- κάτι που ακούγεται  απόλυτα λογικό, αφού τα δυο τελευταία χρόνια ο Εργοτέλης, δεν είχε το παραμικρό όφελος απο την μετακίνηση αυτή.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.