Chania Basketball Camp | Μετράμε αντίστροφα!


Αντίστροφα μετρούν οι μέρες για τη διοργάνωση του 2ου Chania Basketball Camp, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα σε δεκάδες μικρά παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ από τους πλέον ειδικούς, Μανώλη Παπαμακάριο, Γιώργο Καλαϊτζή και Ανδρέα Γλυνιαδάκη. 
Στις 23 Ιουνίου,  το Chania Basketball Camp θα ανοίξει τις πύλες του στο κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού και θα δώσει την ευκαιρία, για 5 ημέρες (έως και 27 Ιουνίου), σε αγόρια και κορίτσια, να προπονηθούν κάτω από επαγγελματικά πρότυπα. 

Μάλιστα, οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του Κλαδισού ευνοούν σε κάτι ακόμα, πρωτοποριακό: Οι διοργανωτές του Καμπ θα μπορούν να πραγματοποιούν ατομικές προπονήσεις στους αθλητές, ώστε να μπορούν να μεταδίδουν πιο άμεσα, τις μπασκετικές τους γνώσεις. 

Εννοείται ότι και φέτος στο Chania Basketball Camp θα υπάρξουν επισκέψεις-έκπληξη, από σπουδαίους καλαθοσφαιριστές που και και αυτοί με τη σειρά τους θα έχουν να πουν και να δείξουν άκρως ενδιαφέροντα πράγματα, στους μικρούς αθλητές.

Αξίζει τέλος να τονιστεί ότι οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Απευθυνθείτε στο 2821045000 και στα γραφεία του Κύδωνα Χανίων στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Μετράμε αντίστροφα και ανυπομονούμε για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του καλοκαιριού!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.