ΕΚΑΣΚ | Ανακοίνωση για την λήξη της περιόδου και συγχαρητήρια.


Με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου στα πρωταθλήματα μπάσκετ, η ΕΚΑΣΚ εξέδωσε ανακοίνωση ανακοίνωση στην οποία αναφέρει, οτι θέλει να συγχαρεί  όλες τις ομάδες , τους αθλητές και τις αθλήτριες που μετείχαν και σε πνεύμα αθλητικής παιδείας, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για τη προαγωγή του αθλήματος.
Η ανακοίνωση:

Με τη λήξη των Τοπικών πρωταθλημάτων Μπάσκετ αλλά και των Εθνικών Κατηγοριών, η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. θέλει να συγχαρεί όλες τις ομάδες , τους αθλητές και τις αθλήτριες που μετείχαν και σε πνεύμα αθλητικής παιδείας, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για τη προαγωγή του αθλήματος.
               
Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε τις ομάδες μας που διακρίθηκαν στις Εθνικές Κατηγορίες και στις Τελικές Φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων και απέδειξαν ότι το Κρητικό Μπάσκετ βρίσκεται σε σταθερή πορεία ανόδου, που είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.  
               
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες  : ΡΕΘΥΜΝΟ AΕGEAN, ΟΦΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟ που παρέμειναν στις Εθνικές Κατηγορίες που αγωνίστηκαν, με αξιοπρόσεκτη πορεία.
               
Αξίζουν πολλά Μπράβο στα κορίτσια του ΑΡΚΑΔΙΟΥ που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, καθώς και στις ομάδες Παίδων και Εφήβων του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, στην ομάδα κορασίδων ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, στην ομάδα Γυναικών του ΑΡΚΑΔΙΟΥ και στην ομάδα Ανδρών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ για την κατάκτηση των Πρωταθλημάτων Κρήτης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.