Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Δηλώσεις Θεωδορουλάκη και Κουμιανάκη.Ανακοινώσεις.


Ευτυχισμένος ήταν ο προπονητής της Ακαδημίας μετά το φινάλε του χθεσινού παιχνιδιού, στο οποίο η ομάδα του «σφράγισε» την άνοδο στην Γ' εθνική κατηγορία, καθώς ο ικανοτατος τεχνικός επεσήμανε πως αυτή η επιτυχία είναι απόρροια της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
"Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να ονειρευτούν πως θα γίνουν πρωταθλητές. Ευχαριστώ όσους πίστεψαν και βοήθησαν αυτήν την ομάδα για να πετύχει κάτι πολύ σπουδαίο, κάτι μοναδικό.
Η σειρά των τελικών κόντρα στο Δειλινό δεν ήταν καθόλου εύκολη. Το 2-0 μας έδωσε μεγάλο προβάδισμα, αλλά μετά την ήττα στο 3ο ματς, τα παιδιά κυριεύτηκαν με άγχος. Πράγμα φυσιολογικό, καθώς δεν έχουν μάθει στον πρωταθλητισμό. Στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ματς, όμως, φάνηκε η δουλειά που έχουμε κάνει καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτή η δουλειά μας έδωσε τον τίτλο και την άνοδο στην Γ' εθνική κατηγορία".

Ο Π.Κουμιανάκης απο την μεριά του τόνισε:

"Δίκαια κέρδισε τον τίτλο η Ακαδημία.Ελπίζω του χρόνου η ΕΚΑΣΚ, να διοργανώσει πρωτάθλημα με οκτώ ομάδες και να μην εχει τόση μεγάλη διάρκεια , οπως φέτος".

Ανακοίνωση Α.Ο.Δειλινού:

"Το σωματείο Α.Ο. Δειλινό εύχεται ταχεία ανάρρωση στον αθλητή της ομάδας Χρήστο Καρλάφτη καθώς στον σημερινό αγώνα με την Ακαδημία Ρεθύμνου έσπασε την μύτη του!!! 
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον αθλητή και αρχηγό της Ακαδημίας Ρεθύμνου Ανδρέα Χρυσουλάκη που αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έσπευσε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου να συμπαρασταθεί στον συναθλητή του γιατί οι αντιπαλότητες υπάρχουν μόνο μέσα στο παρκέ! Ανδρέα σε ευχαριστούμε για όλα"...

Ανακοίνωση ΓΣ Χάνδακα:

"Ο Γ.Σ. Χάνδακας συγχαίρει την ομάδα ΑΚΑΔΗΜΙΑ  ΡΕΘΥΜΝΟΥ για την κατάκτηση του Παγκρήτιου πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας και την  άνοδο της στην Γ΄Εθνική κατηγορία και της εύχεται κάθε επιτυχία στους νέους στόχους της".



                                                   Ο πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας
                                             Ξενικάκης  Γιώργος                         Αυγουστάκης  Θέμης
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.