Μ.Σηφομιχελάκης | "Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά".


Μετά την ολοκλήρωση της Β΄Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων, ο προπονητής Μ.Σηφομιχελάκης,  έκανε δηλώσεις στο kritikobasket.gr, για τις μάχες που έδωσε στο Μετς Α,  πώς βλέπει τη συνέχεια για την ομάδα του για τα τελικά των Τρικάλων, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την απόλυτη ικανοποίησή του για τους παίκτες του και φυσικά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει...
Οι δηλώσεις του Μ.Σηφομιχελάκη στο  kritikobasket.gr:

"Σε αυτό το τουρνουά  στην Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων, υπήρχε πολύ καλό επίπεδο, αρκετά υψηλό θα έλεγα σε σχέση με την Καλαμπάκα πριν δυο χρόνια. Ήταν μια κοινή ομολογία όλων μας.

Νομίζω οτι υπήρχαν στον όμιλό μας τρεις ομάδες που είχαν υψηλές βλέψεις ο Διαγόρας, εμείς και η Παναγίτσα (και ιδιαίτερα ο Διαγόρας, είχε καλλιεργήσει μεγάλες προσδοκίες.

Αλλά και ο Πολυκράτης και η Ερμούπολη είχαν ομάδες καλού επιπέδου και το μόνο που τους έλειπε, ήταν τα ύψη.

Πάμε τώρα στα Τρίκαλα να αντιμετωπίσουμε κολοσσούς.Παραδοσιακές δυνάμεις στον χώρο αυτό, όπως είναι ο ΠΑΟ, ο Αρης και ο Πανιώνιος , αλλά και το πολύ δυνατό Σπόρτιγκ.

Εμείς απο το μεριά μας θα πάμε συγκεντρωμένοι, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.Είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση και είναι χαρά μας που μετέχουμε σ΄αυτήν.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο τους παίκτες μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω, που ανταποκρίθηκαν υποδειγματικά, εντός και εκτός παρκέ, σε όλη την διάρκεια της Β΄φάσης.

Επίσης ευχαριστώ θερμά, την διοίκηση και την Επιτροπή μπάσκετ του Ηράκλειο Ο.Α.Α. για όλα όσα μας πρόσφερε και ιδιαίτερα την δυνατότητα να συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά, έχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια.

Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Β.Ράλλη, τον γενικό αρχηγό Μ.Σπυριδάκη, για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν και ιδιαίτερα τους γονείς, που έδωσαν ηχηρό παρόν σε όλη την διάρκεια της αποστολής.

Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον μεγάλο άτυχο της ομάδας μας Δ.Φραγκιαδάκη και να τον έχουμε τον συντομότερο κοντά μας, ακόμα πιο δυνατό".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.