Η ΕΚΑΣΚ συγχαίρει Ηράκλειο και Αρκάδι.


Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης συγχαίρει, την Εφηβική Ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και την ομάδα Νεανίδων του ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ, για τη πρόκριση τους στις τελικές φάσεις των αντίστοιχων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων.
Η παρουσία τους στις Τελικές Φάσεις  επιβεβαιώνει  την άνθηση του Κρητικού Μπάσκετ  και αποτελεί πηγή  έμπνευσης για όλες τις ομάδες, προκειμένου να προσπαθήσουν περισσότερο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΑΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ Η ΕΚΑΣΚΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΥΣΦΑΙΡΑΝΕ ΗΘΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΑΣΚ ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ), ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΕΜΨΙΧΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΤΙΖΕΙ........ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟ ΤΟΥΣ;