Το Basket Village είχε απ' όλα.


Το χωριό του μπάσκετ υπήρχαν στιγμές που έμοιαζε με. μεγαλούπολη χαράς κι ευτυχίας. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Basket Village προκειμένου να δει και να αγοράσει τα προϊόντα της αγαπημένης του ομάδας αλλά και για να φωτογραφηθεί με τους παίκτες που βρέθηκαν στα «περίπτερα» των ομάδων.
Τη δική τους θέση στο μπασκετικό χωριό είχαν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ρέθυμνο, η χορηγός εταιρεία και επίσημη μπάλα του All Star Game, Spalding, η ΑΝΕΚ Lines, η εταιρεία αθλητικού και διαφημιστικού ρουχισμού Nickan, ενώ για πρώτη φορά υπήρχε και ESAKE STORE με προϊόντα που προμήθευσε η Nickan και έφεραν το λογότυπο της διοργανώτριας αρχής, για τα οποία υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους Χανιώτες φιλάθλους που ήθελαν ένα ενθύμιο.

Η αρχή με τους. υψηλούς προσκεκλημένους έγινε από το Ρέθυμνο με τον Φάνη Κουμπούρα να ανοίγει τον χορό στις 14.30. Ο Έλληνας γκαρντ υπέγραψε αρκετά μπλουζάκια και αυτόγραφα, ενώ αρκετά παιδιά ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο. πανζουρλισμός, όμως έγινε μετά το τέλος του αγώνα των Ελπίδων όταν στα «περίπτερα» του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού βρέθηκαν οι Γιώργος Διαμαντάκος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Δημήτρης Αγραβάνης, Αντρέας Χριστοδούλου αντίστοιχα. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.