Νεανίδων | "Σκούπα" (3-0) και κούπα το Αρκάδι!!


Στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου σύλλεξε η ομάδα μπάσκετ Νεανίδων του ΟΚΑ Αρκάδι, που έχει φέρει τόσες επιτυχίες στον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και Παγκρήτια,  (με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα Ελλάδας που πήρε το 2010), καθώς επικράτησε του Ηροδότου με 50-17 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΚΑΣΚ. 
Η ομάδα του (πιο επιτυχημένου κατά την γνώμη μας και σύμφωνα με τα αποτελέσματα) κόουτς της Κρήτης Κώστα Πλευράκη,  στέφθηκε για 8η συνεχή χρονιά πρωταθλήτριες Κρήτης, μετά την άνετη επικράτηση του στο κλ."Μελίνα Μερκούρη" επί του Ηροδότου, με 50-17 για να «σκουπίσουν» με 3-0 τον αντίπαλο τους.

Η πρωταθλήτρια η ομάδα του ΟΚΑ Αρκάδι αξίζει την στήριξη και το χειροκρότημα των Ρεθυμνιωτών φιλάθλων αλλά  και της Κρήτης, έχοντας φέρει τόσες πολλές επιτυχίες στον αθλητισμό.

ΟΚΑ Αρκάδι- Ηρόδοτος ΑΟΝΑ  50-17
Δεκάλεπτα: 13-07, 28-09 (ημίχ.), 38-17, 50-17.

ΟΚΑ Αρκάδι(Κ.Πλευράκης): Μπότσι 8(1), Σταγάκη , Ζουμπεράκη,5, Αγαθαγγέλου 2, Σταθοπούλου, Σαλιάϊ, Μούκα 6(2), Λίτσι 11(3), Δημήτρη 10(1), Λελεδάκη 6, Μίχου, Στεφάνου 2.
ΑΟΝΑ Ηρόδοτος (Α.Χριστοδούλου): Σακουλάκη Γ. 2, Βαρελτζη Ν. 5,Σαμπροβαλάκη 2, Δανδουλάκη 8, Γιαλαμά, Σωπίκου, Πασχαλίδη, Νησωτάκη, Πασπαράκη, Καραπιδάκη,,Ζιώγου, Βαρελτζή Αικ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.