ΟΦΗ | Φώτης Τακιανός: "Αδικούμαστε κατάφωρα".


Καταπέλτης κατά της διαιτησίας ήταν ο Φώτης Τακιανός στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα καθώς τόνισε ότι ο Δεληγιώργης δεν έκανε φάουλ πάνω στον Τσότσο στα δυο δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα.
Σε δυο σκέλη διαχώρισε την συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ με την απογοήτευση και την στενοχώρια να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. Ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι στην αντιμετώπιση που έχει ο ΟΦΗ από την διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια. 

Αναφερόμενος στο κομμάτι της διαιτησίας, ο Φώτης Τακιανός ήταν έξαλλος με όσα εχει συναντήσει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια λέγοντας ότι "το ότι δεν μιλάμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παίρνουν και ως αδυναμία. 

Ποτέ δεν μπήκαμε στην διαδικασία να διαμαρτυρηθούμε όμως απο το ματς με το Λαύριο και μετά βλέπουμε μια διαφορετική συμπεριφορά. Επειδή είμαι στο μπάσκετ 35 χρόνια μπορώ να διακρίνω το λάθος από την πρόθεση. Αυτήν στην στιγμή αδικούμαστε κατάφωρα.

 Ο ΟΦΗ δεν αντιμετωπίζεται με την ίδια ευαισθησία που αντιμετωπίζονται οι αντίπαλοι μας. Δεν θέλω ούτε να μετατοπίσω ευθύνες, ούτε να ψάξω αφορμές για τα αποτελέσματα. Μέσα από αυτήν την δοκιμασία η ομάδα πρέπει να μείνει συμπαγής. Δεν χάσαμε επειδή δεν ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε επειδή δεν το αξιζαμε. 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κατέβαλαν μια τεράστια προσπάθεια. Σας παρακαλώ, να μας αφήσετε να παίξουμε το παιχνίδι μας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Τακιανός στάθηκε στην απειρία των παικτών του που στοίχισε για ακόμα μια φορά στον ΟΦΗ τονίζοντας ότι "ο Ηρακλής κράτησε χαμηλά το τέμπο στο πρώτο ημίχρονο και δικαιώθηκε. 

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε σωστές επιθέσεις με μεγαλύτερο καθαρό μυαλό. Η ομάδα πληγώθηκε από τα πολλά χαμένα καλάθια. Στο δεύτερο ημίχρονο και για την τελευταία φάση η εντολή προς τον Δεληγιώργη ήταν να βάλει ή να χάσει τις δυο βολές. Ο Δεληγιώργης έκανε αυτό που του ειπα όμως όταν λείπει η εμπειρία δεν μπορούμε να τα προλαβαίνουμε όλα.

Όμως σφυρίχτηκε ένα φάουλ σε μια φάση που είναι διεκδικούμενη. Για όνομα του θεού να χτυπάει η μπάλα στο στεφάνι και να δίνεται φάουλ σε μια διεκδικήσιμη φάση. Η τελευταία φάση κρίθηκε στην απειρία. Είναι ξεκάθαρο ότι όταν ο Ηρακλής κλήθηκε να πάρει κάποιες αποφάσεις η εμπειρία των Πεχλιβάνη και Τσότσου τον βοήθησε αρκετά».

Πηγη:"gentikoule.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.