Α2 | Αυτοκτόνησε ο ΟΦΗ, που έχασε από τον Ηρακλή.


Σε άκρως συναρπαστικό παιχνίδι που χάρισε πλούσιο θέαμα, από δυο ταλαντούχες ομάδες ο ΟΦΗ έχασε ένα "δικό του παιχνίδι"  που κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα, από τον Ηρακλή  με 64-65  στο Κλειστό του ΒΑΚ το Σάββατο (18/1) και τον φέρνει ένα βήμα πίσω, στην 12η στροφή του πρωταθλήματος Α2 Ανδρών.
Μοιραίος παίκτης από...ήρωας του αγώνα χάρη στην εξαιρετική του απόδοση, της ομάδας του Φ.Τακιανού, αποδείχτηκε ο  Απόλλωνας Δεληγεώργης,  καθώς ενώ το σκορ ήταν 64-63 υπέρ του ΟΦΗ στα 2 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος όχι μόνο αστόχησε στις δύο βολές που εκτέλεσε αλλά στη συνέχεια έκανε και φάουλ με αποτέλεσμα ο Τσότσος να ευστοχήσει σε δύο βολές και να χαρίσει τη νίκη στον Ηρακλή αφού το τρίποντο του Τραϊανού σε νεκρό χρόνο ήταν άστοχο, με τον νεαρό γκαρντ να ξεσπά σε κλάματα, μην μπορώντας να πιστέψει πως χάθηκε το παιχνίδι.

Η ομάδα του Σ.Πέρκου, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τον Ηρακλή να έχει τον έλεγχο του σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο τελευταίο πεντάλεπτο του τελευταίου  του δεκαλέπτου, βρήκε τις λύσεις με κορυφαίους τους Τζόρζεβιτς,Πλιούκα και Δεληγιώργη και κατάφερε όχι μόνο να καλύψει την εις βάρος του διαφορά αλλά και να προηγηθεί στο σκορ, με τρίποντο, Δεληγιώργη που με εύστοχο τρίποντο αύξησε την διαφορά στο +5 (57-52). 

Ωστόσο ο Πεχλιβάνης με τρίποντο μείωσε και πάλι την διαφορά στους δύο πόντους (59-57) και έβαλε ξανά στο ματς τον Ηρακλή τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, με τον Τσότσο στη συνέχεια να ευστοχεί σε δύο βολές και να ισοφαρίζει σε 59-59. 

Στα 17΄ δευτερόλεπτα πριν από το τέλος και ενώ το 59-59 παρέμενε ο Μάρτζος κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια τριών πόντων και με τρεις εύστοχες βολές έκανε το 62-59. 

Ο Πεχλιβάνης με δύο εύστοχες βολές μείωσε σε 62-61 και στη συνέχεια στα 7,5 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ο Μάρτζος με άλλες δύο βολές έκανε το 64-61. 

Ο Πεχλιβάνης εκ νέου μείωσε σε 64-63 με δύο βολές στα 6΄΄ δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα. 

Δύο δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ο Δεληγιώργης αστόχησε σε δύο βολές και ο Τσότσος με δύο δικές του εύστοχες χάρισε τη νίκη στον Ηρακλή με 64-65. 

ΟΦΗ-Ηρακλής  64-65
Διαιτητές: Μαγκλογιάννης, Μαλανδρής, Πόντας.
Δεκάλεπτα: 15-12, 24-33 (ημίχ.), 44-47, 64-65.

ΟΦΗ (Φ. Τακιανός): Βαγενάς 10 (1), Μάρτζος 15, Ραζής 3 (1), Τραϊανός 3, Δεληγεώργης 8 (1), Τζόρτζεβιτς 17, Πλιούκας 7 (1), Καραγκιολίδης, Σταθάκης, Τόζιος 1.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Πέρκος): Μήτσιαλος, Πεχλιβάνης 14 (2), Αποστολίδης 2, Παπαδόπουλος, Χρυσόπουλος 2, Θεοδωράκος 6 (2), Τσουμπρίλο 10 (1), Κόθρας 4, Σιολόγκας 2, Μαλτέζιος 8, Τσότσος 17 (1).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.