Γ Εθνική | Επιστροφή στο...μέλλον για τον Εργοτέλη.

Με νίκη αποχαιρέτησε το 2013 ο Εργοτέλης, επιστρέφοντας στις νίκες και κοιτάζοντας το μέλλον (2014) με αισιοδοξία, καθώς χωρίς να δυσκολευτεί απέναντι στο Χαλάνδρι  νίκησε στο «σπίτι» του με 64-58, και επέστρεψε στις νίκες, στην 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.








Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερή φετινή του εμφάνιση, ο Εργοτέλης επικράτησε στο Λίντο επι του Χαλανδρίου με 64-58, σε ένα παιχνίδι που μπήκε  με αρκετό ενθουσιασμό και διάθεση τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, χωρίς να δώσει το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Όλοι οι παίκτες του Γ.Μακράκη, υπερέβαλαν εαυτό, με τους Καραλή Βασιλειάδη και Σκάνδαλο να αποτελούν τους κορυφαίους σκόρερ.

Από την άλλη οι Κωσταντώνης και Μπάρτζος ξεχώρισαν στο επιθετικό κομμάτι.

Να τονίσουμε οτι ο Εργοτέλης έδειξε και το κοινωνικό του πρόσωπο, αφού στην διάρκεια του αγώνα, η επιτροπή μπάσκετ του Εργοτέλη πραγματοποίησε συλλογή τροφίμων και ειδών γενικού καθαρισμού στο Λίντο, τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τα αγωνιστικά τμήματα.

Παράλληλα έγινε επίσης και συλλογή παιχνιδιών για το Ίδρυμα Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες από τις Ακαδημίες του Εργοτέλη.


ΕΓΟΤΕΛΗΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ 64-58
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:,40-30, 52-46, 64-58
Διαιτητες: Καρακάσης-Καμήτσος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης):Σκανδαλος 11, Χαλκιαδάκης, Ξενάκης 5, Γρύλλος 10(2), Σταμάτης , Κωτούλας 6, Βασιλειάδης 14, Μπουντούρογλου, Αρναουτάκης, Κομψέλης, Καραλής 18.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κακαλιάς- Στρατάκος): Μωραίτης, Μπάρτζος 11 (1), Παπακωνσταντίνου, Αντωνόπουλος 12 (4), Παπαγιαννακόπουλος 6, Κωσταντώνης 13 (1), Λουγιάκης 4, Ζαρκαδούλας 2, Aθανασιάδης 8, Φωτιτζόγλου 2, Μπελεγράτης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Γρύλλος έχει 10(2).Ο Σταμάτης ήταν άποντος.