ΕΚΑΣΚ | Η γιορτή της Αναγέννησης, που είπε και τα κάλαντα.

Επιτυχημένη ήταν η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε η Αναγέννηση (με την συμβολή του ΟΦΗ),την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αρκαλοχωρίου, ενω την παραμονή των Χριστουγέννων οι αθλητές των ακαδημιών του συλλόγου έψάλλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας .




Τα παιδιά των ακαδημιών της Αναγέννησης και του ΟΦΗ και ο κόσμος που προσήλθε στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας, ενισχύοντας τον τομέα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής «παιδικά γεύματα» της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής πραγματοποιήθηκε αγώνας μίνι αγοριών και κοριτσιών, φιλικός αγώνας κορασίδων και εφήβων καθώς και φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων παμπαίδων Αναγέννησης-ΟΦΗ με τελικό σκορ 35-36.

Αναφερόμενη στην εκδήλωση η πρόεδρος της Αναγέννησης κ. Μαθιουδάκη τόνισε: 

"Πέραν από την καθαρά αθλητική δραστηριότητα του συλλόγου μας, και αντιλαμβανόμενοι την κοινωνική μας ευθύνη, πήραμε την πρωτοβουλία και διοργανώσαμε αυτή την εκδήλωση. Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου, τους αθλητές των ακαδημιών της Αναγέννησης, τους αθλητές και τους παράγοντες των ακαδημιών του ΟΦΗ, τους γονείς και τους φορείς της πόλης μας που στήριξαν την προσπάθειά μας".

Την παραμονή των Χρισυτουγέννων αντιπρωσωπεία αθλητών του Συλλόγου, εψαλλαν τα κάλαντα το Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ.Γ.Καλογεράκη.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.