Ρέθυμνο Aegean | Αγκαλιά αγάπης.

Μια κίνηση ευαισθησίας πραγματοποίησαν την Κυριακή 22/12 όλα τα μέλη της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean με την επίσκεψη τους στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ''ΑΓΚΑΛΗ ΓΕΡΑΚΑΡΙ''.4








Ο κ. Γιάννης Γενεράλης, ο οποίος είναι και μεγάλος χορηγός της ομάδας, άνοιξε την αγκαλιά του και φιλοξένησε την ΚΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μονάδας,  που εντυπωσίασαν (σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση που παρέχεται στους ηλικιωμένους) όλο το επιτελείο της ομάδας.

Οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής μοίρασαν αναμνηστικά δώρα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ευχές στους ηλικιωμένους με αντάλλαγμα  τις εμπειρίες και τα μαθήματα ζωής τους.

Στη συνέχεια, ο κύριος Γενεράλης φιλοξένησε την ομάδα στο εστιατόριο ΑΨΙΔΑ, που αποτελεί τμήμα της Μονάδας, και προσέφερε ένα γνήσιο Κρητικό γεύμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Ρέθυμνο Aegean προς τον κ. Γ. Γενεράλη για την άψογη φιλοξενία καθώς και για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και την τοπική κοινότητα τα τελευταία χρόνια.

πηγη:"goodnet.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.