Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Το πανόραμα της αγωνιστικής.

Στο... μενού της 7ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ανδρών ΕΚΑΣΚ, ξεχώριζε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα  στον Κύδωνα και την Ακαδημία Ρεθύμνου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μεγάλη σημασίας νίκη επικρατώντας με 71-25.Τα αποτελέσματα η βαθμολογία και το πρόγραμμα.




Μετά τη διεξαγωγή των αγώνων της 7ης ημέρας στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΚ, (απομένει το άνευ βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι Χάνδακας-Ηράκλειο την Τρίτη 26/11),είχαμε αλλαγή σκυτάλης , όσον αφορά την κορυφή καθώς στο μεγάλο ντέρμπι της Δύσης, η Ακαδημία επικράτησε του Κύδωνα με 71-65.

Η Ιεράπετρα (έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο), επικράτησε του Εργοτέλη με 73-61, αλλά δεν..πήρε τους βαθμούς της νίκης καθώς το γηπεδούχο σωματείο συμμετέχει άνευ συναγωνισμού, ενώ η Αναγέννηση πήρε...χαλαρά το ντέρμπι της περιφέρειας του Ν. Ηρακλείου κερδίζοντας την Μεσαρά στο Αρκαλοχώρι με 74-54.

Το Δειλινό έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας της Πεδιάδας εκτός με 72-64.

Τα αποτελέσματα:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.