Α2 Γυναικών | Υπέταξε τον Εύνικο ο Ηρόδοτος.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για την ο μάδα του Α.Χριστοδούλου, που  αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, υπέταξε τον Εύνικο με  49-45 στο κλειστό της Αλικαρνασσού, για 6η αγωνιστική της Α2 Γυναικών.






Η ομάδα της Αλικαρνασσού έβγαλε πάθος με αποτέλεσμα να έχει σταθερά το προβάδισμα  και να πάρει την νίκη, που αυξάνει σε 4 το σερί νικηφόρων αγώνων.

Εκρηκτικό ξεκίνημα πραγματοποίησαν τα κορίτσια του Ηροδότου.Το συγκρότημα του Α.Χριστοδούλου, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους, επέβαλλαν από την αρχή το ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 18-5 στο δεκάλεπτο.

Παρόμοια εικόνα και στη δεύτερη περίοδο, ο Εύνικος προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά, που το κατάφερε τελικά να πάει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο στους -8 (26-18).

Στην επανάληψη ο Ηρόδοτος έχασε λίγο τον ρυθμό, δίνοντας την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους, να μειώσουν ακόμα περισσότερο στο τρίτο δεκάλεπτο (33-30).

Στην τελευταία περίοδο ο Εύνικος προσπάθησε να ψαλιδίσει τη διαφορά και να κάνει την ανατροπή, ο Ηρόδοτος όμως με σωστή διαχείριση, πήρε την μεγάλη νίκη.

Η Ρ.Γιαλιτάκη (17), κορυφαία σκόρερ του Ηροδότου, η Ζουρνή (14), αντίστοιχα για τις φιλοξενούμενες.

Πηγή φώτο: "irodotosbasketball.gr".

Ηρόδοτος – Εύνικος 49-45
Δεκάλεπτα  18-5, 26-18, 33-30, 49-45
Ηρόδοτος(Χριστοδούλου): Γιαλιτάκη Ρ. 17(1),Βαρελτζή Ν., Νισταζάκη 2, Γιαλιτάκη Μ 4, Κοιλάδη, Λαζάι, Δακανάλη, Σακουλάκη Κ, Μαθιουδάκη 9(1), Παπαιωσηφ 8, Καρλάφτη Φωτιάδη 9.

Εύνικος (Κάββουρας): Βουκελάτου 7, Παυλοπούλου 8, Κελλάρη 8, Χαϊνά, Τσέρου, Ζουρνή 14, Μάρκου 2, Σαβουλίδου, Κοτσιάφτη 6.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.