Συνάντηση προπονητών Κρήτης.

Το απόγευμα της 28ης   Οκτωβρίου  πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση των προπονητών καλαθοσφαίρισης  του τοπικού γραφείου Κρήτης. 

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης έγινε μια ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία  σχολής προπονητών Γ Κατηγορίας στο Ηράκλειο.
Στη συνέχεια τέθηκε το θέμα της οργάνωσης  ενός  πολυεπιστημονικού ενδιαφέροντος συνέδριου  καλαθοσφαίρισης σε  συνδυασμό  και με την λειτουργία της σχολής. Ακούστηκαν οι γνώμες όλων οσον αφορά την θεματολογία ενός τέτοιου συνεδρίου και η  τριμελής επιτροπή ανέλαβε να εκπονήσει ενα προσχέδιο  και να ζητήσει την αρώγή του Δήμου Ηρακλείου και της ΕΚΑΣΚ για την πραγματοποίηση του,
Στο κύριο μέρος της συγκέντρωσης εγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά  την μεθοδολογία της προπόνησης από την εισαγωγή των παιδιών στο άθλημα μέχρι  την ηλικία των παμπαίδων κ παγκορασίδων. Ενα τεράστιο θέμα το οποίο απασχολεί  ιδιαίτερα και τους υποψήφιους νέους προπονητές που θα παρακολουθήσουν τη σχολή.  Θελοντας να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση αυτή αποφασίσαμε από κοινού στην επόμενη συγκένρωση να αναλυθεί  το θέμα προπονητικές κατευθύνσεις και στόχοι για τις ηλικίες 6 εως 9 χρόνων.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.