Εργο...τέλεια πρεμιέρα.

Ονειρική πρεμιέρα για τον Εργοτέλη,  ο  οποίος επικράτησε με 94-65 του Παπάδου Γέρας, στο Λίντο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.













Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από το σεισμό που ταρακούνησε το κλειστό του Λίντο (και όλη την Κρήτη), έβγαλε τον Παπάδο Γέρας, (όχι έξω από το σπίτι του), αλλά από τον ρυθμό του  και έφτασε σε επιβλητική νίκη κόντρα σε μία ομάδα που κατέβηκε με οκτώ παίκτες στην Κρήτη και έχασε τον Παρδακά στην 1η περίοδο, αφού τραυματίστηκε στο φρύδι,  λόγω σύγκρουσης με τον Χαλκιαδάκη (κεφάλι με κεφάλι), που επίσης αποχώρησε και επέστρεψε στο γήπεδο, αλλά στον πάγκο.

Οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη  εκμεταλλεύτηκαν την εξαιρετική τους ευστοχία, απέδωσαν θεαματικό μπάσκετ απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο που ειδικά στην άμυνα ήταν ευάλωτος.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη, "μουρμούρισαν" για την διαιτησία στο 3ο δεκάλεπτο καθώς στην συγκεκριμένη περίοδο στα πρώτα επτά λεπτά τα φάουλ ήταν 0-7 και 3-10 στο δεκάλεπτο.

Ο Γ.Μακράκης έδωσε την δυνατότητα σε νεαρούς αθλητές να πάρουν χρόνο συμμετοχής με τον "μικρό Σκάνδαλο τον Γιώργο, να παίρνει σημαντικό χρόνο, φαίνοντας έτοιμος να δημιουργήσει....νέο Σκάνδαλο ..

Ξενάκης ,Σταμάτης,Καραλής,  Αρναουτάκης, Δαγαλάκης αλλά και ο αθόρυβος Κομψέλης, φαίνεται να προσπάθησαν περισσότερο, χωρίς όμως κανείς να λείπει από την λίστα των διακριθέντων...

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ 94-65
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-19, 51-32, 66-42, 94-65
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης): Δαγαλάκης 8 (1), Σκάνδαλος 4, Χαλκιαδάκης 3 (1), Ξενάκης 22 (2), Κρουσταλάκης 4, Σταμάτης 14 (1), Κωτούλας 8 (2), Βασιλειάδης 10 (2), Μπουντούρογλου, Αρναουτάκης 6, Κομψέλης 1, Καραλής 14 (2).
ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Καραμβάλης): Σταμούλης, Γκιζέλης 4, Μπουμπουλέντας 2, Ζεστός Γ. 10, Ζεστός Γρ. 8, Πάντσιος 17 (1), Παρδακάς, Οτουντζίδης 25.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.