Τουρνουά "Β.Παδουβάς" | Το Ηράκλειο την νίκη (στην παράταση) ο Ηρόδοτος τις εντυπώσεις.


Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα το Ηράκλειο επικράτησε του Ηροδότου, με 85-82 στην παράταση κι ενώ ο κανονικός αγώνας είχε λήξει 75-75 στο πλαίσιο της 2ης μέρας του τουρνουά "Βασίλης Παδουβάς".







Το Ηράκλειο πιο έμπειρο στις κρίσιμες στιγμές ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον Ηρόδοτο (που κέρδισε τις εντυπώσεις) και ...ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα, στον μεγάλο τελικό του τουρνουά "Βασίλης Παδουβάς".

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το infobasket.gr,  Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του ματς, το Ηράκλειο ήταν αυτό που προηγούνταν καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρηση όμως ο Ηρόδοτος ακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής, στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Μαϊστρέλης με δυο τρίποντα έφερε το ματς στα ίσια. 

Ελάχιστα δευτέρα πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ο Αρναουτάκης διαμόρφωσε το 75-72 για χάρη της ομάδας του Βασίλη Ράλλη, όμως στα 2’’ ο Μαυρόπουλος έστειλε το παιχνίδι στην παράταση κάνοντας το 75-75.

Στο έξτρα πεντάλεπτο το ντέρμπι συνεχίστηκε, όμως την κρίσιμη στιγμή ο «ήρωας» των Αλλικαρνασιωτών αστόχησε σε δίποντο μετά από κομπίνα βολών από τον Αλεξίου και έτσι το Ηράκλειο εν τέλει πανηγύρισε.

Κορυφαίοι σκόρερ Οι Γκιζογιάννης 20 (1),Πάλλης 20 για τους νικητές, ενώ για τον Ηρόδοτο οι Αλεξίου, Βαρνάβας, Μαυρόπουλος με 15 πόντους.

Ηρακλειο-Ηρόδοτος 85-82

Ηράκλειο(Ράλλης Β.):Σταράκης 7 (1),Σακελαράκης 2,Μπαλάφας 2,Αρναουτάκης 8(1),Αγαπιάδης 13,Γκιζογιάννης 20 (1) ,Φρακιαδάκης 4,Στρατάκης .2,Πάλλης 20.

Ηρόδοτος(Δημητριάδης Μ.):Αλεξίου 15(1),Μαϊστρέλης 10 (3),Τσερκιτσόγλου 6,Παπασταματάκης 5,Γεωργούτσος 10,Μητρόπαπας 3 (1) ,Βαρναβας 15 (1),Μαυρόπουλος 15 (3),Βαμβακας 6.

Πηγη φώτο : Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ BASKETBALL
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.