Τουρνουά "Γ.Κολοκυθάς". | Οι αποστολές της Ελλάδας και του Πανεπιστημίου Φλόριντα. U15, η σύνθεση της Εθνικής μας.

Ιστορικές στιγμές θα ζήσει ξανά το μπάσκετ του Ηρακλείου. Μετά από 11 χρόνια η επίσημη αγαπημένη θα έρθει για τρίτη φορά στην ιστορία της  στο Ηράκλειο για αγώνες πριν τις μεγάλες της μάχες στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας 4-22 Σεπτεμβρίου. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών είχε έρθει για πρώτη φορά στο Ηράκλειο 31 Μαΐου 1986 (χωρίς τον Γκάλη)  στο νέο τότε κλειστό γυμναστήριο του "Λίντο" για να τιμήσει με την παρουσία της τα εγκαίνια του γηπέδου.

 Η δεύτερη φορά ήταν στις 19 IΙανουαρίου 2002 όπου έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ελπίδων για να ενισχύσει τον εθελοντισμό  εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 . Τώρα έρχεται για το τουρνουά “ Γ Κολοκυθάς” που συνδιοργανώνουν ΕΟΚ,ΕΚΑΣΚ Δήμος- ΔΟΠΑΦΜΑΗ και Περιφέρεια Κρήτης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 9μ.μ. το Κολέγιο της Φλόριντα και την Κυριακή την ίδια ώρα την Εθνική Αγγλίας.

Τα εισιτήρια τιμώνται στα 5 ευρώ και για την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου ορίστηκαν δέκα σημεία προπώλησης.

Για την ακρίβεια ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια από το Κηποθέατρο (πρωί και βράδυ), από τα γραφεία της ΕΚΑΣΚ (Λίντο, 10π.μ. με 2μ.μ.), από το κλειστό των Πατελών (8π.μ. με 10μ.μ.), από το κλειστό της Αλικαρνασσού (6μ.μ. με 8μ.μ.), από το Μαρτινέγκο (5μ.μ. με 9μ.μ.), από την Πύλη του Ιησού (ώρες καταστημάτων), από τον ΟΛΗ (8π.μ. με 4μ.μ.), από το Pizza Grand (8π.μ. με 2π.μ.), από τα Cosmos Sports (ώρες καταστημάτων), ενώ από το Σάββατο αναμένεται να στηθεί και κιόσκι έξω από τη Λότζια.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Ελλάδα
Προπονητής:  Tρινκιέρι   
Ομάδα: Φώτσης,Μπουρούσης,Ζήσης,Σπανούλης,Παπανικολάου,Μπράμος,Καιμακόγλου,Πρίντεζης,Βουγιούκας,Περπέρογλου,Σλούκας,Κατσιβέλης,Καββαδάς,Γιανκοβιτς.


Πανεπιστήμιο Φλόριντα
Προπονητής: Λέοναρντ Χάμιλτον
Oμάδα: Μποζανάσκι, Μπράντον,,Τόμας,Γκίλχριστ, Μίλερ, Α Μπράντον, Μπούκερτ, Όγιο, Μάγιερ,Γκίμπσον,Τούρπιν,Χουάιτ,Χόπκινς,Λαζαρί,Σμάι.

H αποστολή της Αγγλίας θα ανακοινωθεί αύριο.

U15 | Η σύνθεση της Εθνικής μας.
Το πρόγραμμα των παμπαίδων

Παράλληλα με τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας, στα Δύο Αοράκια θα διεξαχθεί και το διεθνές τουρνουά «Φιλία» με τη συμμετοχή της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. 
Το σαββατοκύριακο όσοι θελήσουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια των παμπαίδων θα πρέπει να διαθέτουν εισιτήρια για τα παιχνίδια της Εθνικής μας προκειμένου να αποφευχθούν απρόοπτα. Τη Δευτέρα, ωστόσο, η είσοδος είναι δωρεά για το κοινό. 

Σάββατο 17/08/2013
15:30 Ελλάδα-Γαλλία
17:30 Ισπανία-Ιταλία

Κυριακή 18/08
15:30 Ελλάδα-Ιταλία
17:30 Ισπανία-Γαλλία

Δευτέρα 19/08
18:00 Γαλλία-Ιταλία
20:00 Ελλάδα-Ισπανία


Η σύνθεση της Εθνικής μας είναι.
Eλλάδα U15
Προπονητής: Τάκης Μπακογεώργος
Ομάδα : Δούκας, Λιούνης, , Μελισουργός (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μπολάτογλου (ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ), Μέξης, Παπαδάκης (ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ), Τζελάλης (ΔΟΥΚΑΣ), Τσουπάκης (ΜΑΡΟΥΣΙ), Παντόπουλος (ΚΑΒΑΛΑ), Κωνσταντινίδης (ΜΕΓΑΣ ΑΛΑΕΞΑΝΔΡΟΣ), Καλαμπόκης, Χρηστίδης (ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ), Γοργόνης (ΠΑΟΚ), Κούτρας Χρήστος (ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ), Λούντζης (ΚΡΟΝΟΣ).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.