Ρέθυμνο Αegean | Ξεκινάει επίσημα σήμερα.

Από χθες ξεκίνησαν ανεπίσημα οι προπονήσεις για την ομάδα του Ρέθυμνο Aegean και πραγματοποιήθηκαν δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα.






Το «παρών» στην πρώτη έδωσαν οι Γιάννης Καλαμπόκης, Φάνης Κουμπούρας, Ανδρέας Κανονίδης, Νίκος Αγγελόπουλος, Νταμίρ Λάτοβιτς, Λάμπρος Αντωνόπουλος, Μάρκος Δουλγεράκης και από το εφηβικό ο Γιάννης Παναρετάκης και ο Γιάννης Πατάτας.

Σήμερα ξεκινάει και επίσημα η προετοιμασία για το Θανάση Γιαπλέ και τους παίκτες για τη νέα χρονιά.

Χθες το απόγευμα  επέστρεψε ο αρχηγός της ομάδας Άκης Καλλινικίδης που προπονήθηκε κανονικά ενώ σήμερα αναμένεται και ο αμερικανός Αλεξάντερ Κουαμέ που έχει αρκετές πιθανότητες να συμμετέχει στη προπόνηση.

Ο Τζάστιν Χαρτ θα έρθει τη Δευτέρα στις 26 Αυγούστου ενώ η άφιξη του Προύιτ θα αργήσει λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων στις ΗΠΑ.

Η ομάδα του Ρεθύμνου συνεχίζει την αναζήτηση για δυο παίκτες στις θέσεις 4-5 χωρίς όμως να βιαστεί ώστε η τελική επιλογή τους να είναι η κατάλληλη για τους παίκτες που ψάχνει ο Θανάσης Γιαπλές με τους συνεργάτες του.
Πηγή φώτο:"rethymnosportfm.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.