ΕΚΑΣΚ | "Εξαφανίζονται" τα μαγικά χαρτάκια, το πρόγραμμα του τουρνουά των παμπαίδων "Φιλία".


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται από την πρώτη μέρα πώλησης των εισιτηρίων για το τουρνουά «Γιώργος Κολοκυθάς» το οποίο διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η ΕΚΑΣΚ, ο Δήμος-ΔΟΠΑΦΜΑΗ και η Περιφέρεια Κρήτης με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας  μπάσκετ των ανδρών το διήμερο 17-18 Αυγούστου στο κλειστό στα Δύο Αοράκια (Το Σάββατο η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Κολλέγιο της Φλόριντα και την Κυριακή την Αγγλία με ώρα έναρξης τις 9μ.μ. και στα δύο ματς).

Τα εισιτήρια πωλούνται σε δέκα σημεία στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα από το Κηποθέατρο (πρωί και βράδυ), από τα γραφεία της ΕΚΑΣΚ (Λίντο, 10π.μ. με 2μ.μ.), από το κλειστό των Πατελών (8π.μ. με 10μ.μ.), από το κλειστό της Αλικαρνασσού (6μ.μ. με 8μ.μ.), από το Μαρτινέγκο (5μ.μ. με 9μ.μ.), από την Πύλη του Ιησού (ώρες καταστημάτων), από τον ΟΛΗ (8π.μ. με 4μ.μ.), από το Pizza Grand (8π.μ. με 2π.μ.), από τα Cosmos Sports (ώρες καταστημάτων), ενώ από το Σάββατο αναμένεται να στηθεί και κιόσκι έξω από τη Λότζια. 

Εν τω μεταξύ, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των διοργανωτών με την αστυνομία, την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, όπου συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας και λειτουργικά για την ομαλή διεξαγωγή της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Εθνικής μας ομάδας στο Ηράκλειο έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις για το καλωσόρισμα όπως η Περιφέρεια Κρήτης θα δώσει σε όλα τα μέλη των αποστολών μία τσάντα με υλικό προβολής της Κρήτης καθώς και ένα λεύκωμα του νησιού. 

Στο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής μας με το Κολλέγιο της Φλόριντα το Σάββατο θα υπάρξει χαιρετισμός από τους επίσημους, ενώ θα γίνουν και κάποιες σύντομες ομιλίες. 

Τέλος, 12 εισιτήρια θα δοθούν από την ΕΚΑΣΚ σε όλα τα σωματεία που ανήκουν στο δυναμικό της, ενώ έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν τους αγώνες τα παιδιά που συμμετέχουν στο αναπτυξιακό της Ένωσης από όλη την Κρήτη. 

ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να υπάρξει και για το τουρνουά των παμπαίδων καθώς μετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και συγκεκριμένα η Ελλάδα, η Ισπανία, η Ιταλία και η Γαλλία. 

Ήδη έχει κυκλοφορήσει η αφίσα του τουρνουά, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι στα παιχνίδια που θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή 17-18/08 ο κόσμος που θα θελήσει να τα παρακολουθήσει θα πρέπει να έχει εισιτήριο από τα παιχνίδια της Εθνικής ανδρών προκειμένου να αποφευχθούν τα απρόοπτα. 

Τη Δευτέρα, ωστόσο, η είσοδος είναι δωρεάν. 

Το πρόγραμμα: 
Σάββατο 17/08/2013
15:30 Ελλάδα-Γαλλία
17:30 Ισπανία-Ιταλία

Κυριακή 18/08
15:30 Ελλάδα-Ιταλία
17:30 Ισπανία-Γαλλία

Δευτέρα 19/08
18:00 Γαλλία-Ιταλία
20:00 Ελλάδα-Ισπανία
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.