Γυναικών | Θέλει Χελιώτη και μια ψηλή ο Ηρόδοτος.

Ο Αλέξης Χριστοδούλου, ανακοινώθηκε την Κυριακή από την διοίκηση του Ηροδότου και "σήκωσε αμέσως τα μανίκια"  όσον αφορά το σχεδιασμό της ομάδας αποκτώντας αθλήτριες με εμπειρία στην δύσκολη κατηγορία της Α2, έχοντας ταυτόχρονα στραμμένο το βλέμμα του και στο μέλλον.


Ο σχεδιασμός ξεκινά από το περυσινό ρόστερ και ποιες παίκτριες θα ανανεώσουν την παραμονή τους.

Σε αυτό το κομμάτι ο  βασικός κορμός παραμένει ως έχει, με την παραμονή της Μαρίας Γιαλιτάκη, να εκκρεμεί, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν έχει πάρει ακόμα την τελική της απόφαση.

Ο σχεδιασμός αναφέρει την απόκτηση μιας περιφερειακής  και μιας ψηλής (έμπειρες εκτός Κρήτης) που θα ορίσουν και τους στόχους της ομάδας.

Ήδη άλλωστε οι άνθρωποι του Ηροδότου βρίσκονται σε συζητήσεις με πλέι μέικερ εκτός Κρήτης, η οποία έχει εμπειρία τόσο από την Α1 όσο και από την Α2 κατηγορία, αλλά και με μία εξίσου έμπειρη σέντερ.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ (weplayball.gr), στο στόχαστρο του Ηροδότου βρίσκεται η πλέι μέικερ του Ιπποκράτη Κω, Ξένια Χελιώτη που δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τις νεοφώτιστες στην Α1.

Η Χελιώτη βρίσκεται σε συζητήσεις με την κρητική ομάδα και αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Άλλωστε η έμπειρη πλέι μέικερ συνηθίζει να προτιμάει ομάδες της Α2 κατηγορίας και έχει αρκετά χρόνια να αγωνιστεί στην Α1.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.