Εργοτέλης | Ζητείται ψηλός για.. ψηλότερα.


Παίκτη που θα δίνει μάχες στο"ζωγραφιστό" αναζητεί ο Γιώργος Μακράκης σε σε συνεργασία με τη διοίκηση,  αλλά κι ενδεχομένως έναν περιφερειακό, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατό ισχυρή στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι Μάριος Αρναουτάκης, Γιώργος Δαγαλάκης, Κώστας Κωτούλας, Αλέξης Βασιλειάδης, αλλά και ο Κώστας Σταμάτης (αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και πέρυσι φορούσε τη φανέλα της Λιβαδειάς), ενώ από την περυσινή ομάδα έχει παραμείνει ο βασικός κορμός και συγκεκριμένα οι Ξενάκης, Καραλής, Γιώργος Σκάνδαλος, Χαλκιαδάκης, Γρύλλος και Κομψέλης.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η "Εφ.Νεα Κρήτη", σε εκκρεμότητα βρίσκεται η παραμονή του Κρουσταλάκη, από την οποία θα εξαρτηθεί πιθανότατα εάν θα προχωρήσει ή όχι σε μια ακόμη μεταγραφή ο Εργοτέλης.

Για την ακρίβεια, μετά την απώλεια του Πέτρου Τσαμπά υπάρχει ένα κενό στη θέση των ψηλών, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μακράκης να αναζητά μια αξιόπιστη λύση. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος.

Τέλος να συμπληρώσουμε εμείς, ότι στο Μαρτινέγκο την Δευτέρα 19 Αυγούστου έχει προγραματιστεί η "πρώτη" των "κιτρινόμαυρων", εν όψη της νέας σεζόν. 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.