Ηρόδοτος | Πρώτα αγιασμός, μετά...βάσανα.


Ο Ηρόδοτος ολοκλήρωσε με επιτυχία τη προηγούμενη χρονιά, στο αντρικό και στο γυναικείο τμήμα του που τον βρήκε "κάτοχο" των εισιτήριων που οδηγούσαν στη Γ' Εθνική Ανδρών και Α2 γυναικών αντίστοιχα. Πλέον οι "μπλε" στρέφουν την προσοχή τους στην προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία και των δυο τμημάτων, μπαίνουν στα "βάσανα" τη Δευτέρα (19/8) σε εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων και προσδοκιών της κατηγορίας, με το πρόγραμμα, να περιλαμβάνει αρχικά συνάντηση των παλαιών με τους νέους παίκτες.

Πριν από αυτό θα τελεσθεί αγιασμός στο κλειστό και η σχετική ανακοίνωση αναφέρει....

Το σωματείο Α.Ο.Ν.Α.  ΗΡΟΔΟΤΟΣ   ενημερώνει τα μέλη του, ότι για το τμήμα του γυναικείου που ξεκινάει προετοιμασία για την Α2 εθνική κατηγορία και για το ανδρικό που ξεκινάει προετοιμασία για την Γ’  εθνική κατηγορία θα τελεστεί αγιασμός ημέρα Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 20:45 μ.μ. στο χώρο του ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.

                            Σας ευχαριστούμε εκ μέρους του Δ.Σ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.