Ηράκλειο | Με πρωταγωνιστικούς στόχους ξεκίνησε νέα περίοδος.


Το Ηράκλειο, ξεκίνησε την προετοιμασία εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής για τη νέα σεζόν, το απόγευμα της Δευτέρας 19/08., στο κλειστό στα "Δυο Αοράκια", που θα αποτελεί την νέα έδρα της ομάδας, με στόχο τι άλλο από την επιστροφή του στην Α2 Ανδρών.
Στη φώτο τα 4 νέα αποκτήματα της ομάδας.

Το παρόν έδωσε σύσσωμη η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι καλαθοσφαιριστές.

Αυτό που έθεσαν πρώτο στόχο οι οι διοικούντες, αρχικά είναι να  διατηρηθεί το καλό κλίμα και διάθεση για σκληρή δουλειά.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για να ακολουθήσει ένα σχετικό δυνατό πρόγραμμα . 

Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητής Βασίλης Ράλλης στην "Εφ. Νέα Κρήτη", που συνεχίζει και φέτος στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας: 

"Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί, δηλαδή η άνοδος. Βέβαια η Β΄Εθνική θα είναι πολύ δύσκολη κατηγορία φέτος αλλά εμείς θα δουλέψουμε για να πετύχουμε", είπε χαρακτηριστικά για να αναφερθεί και στη μεταγραφική ενίσχυση: "Έχουμε πάρει παίκτες που περιμένουμε να μας βοηθήσουν πολύ ενώ περιμένουμε ακόμα έναν στη θέση δύο".

Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε και στο νέο κλειστό (Δυο Αοράκια) στο οποίο μετακόμισε η ομάδα του: "Είναι ένα κλειστό-παλάτι που σίγουρα μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση. Κατά κάποιον τρόπο πήραμε τη σκυτάλη από την Εθνική αλλά είχαμε προγραμματίσει από πριν να έρθουμε εδώ".

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του πρώην αθλητή και νυν μάνατζερ της ομάδας Γιάννη Στεφανάκη όταν ρωτήθηκε για το νέο κλειστό: 

"Σκεφτόμουν πως έπρεπε να παίξω άλλη μια χρονιά για να αγωνιστώ στα Δυο Αοράκια αλλά πρέπει να ξέρεις πότε σταματάς", τόνισε για να προσθέσει: "Η ομάδα έχει παίκτες που είναι ικανοί να τη βοηθήσουν να πετύχει το στόχο της. Βέβαια από τη Β΄Εθνική βγαίνει μόνο μια ομάδα στο νέο πρωτάθλημα κατευθείαν και αυτό δείχνει τη δυσκολία της κατηγορίας. Είναι σημαντικό επίσης πως η κατηγορία δίνει την ευκαιρία να προωθηθούν νέα παιδιά, αφού παίζουν τέσσερις μικροί και εμείς έχουμε ταλέντα όπως π.χ. τον Φραγκιαδάκη που ήταν μέλος της τριταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Παίδων".

Ο μικρός με σκυμμένο το κεφάλι δήλωσε χαρούμενος για μια ακόμα φορά για αυτό το επίτευγμα, τόνισε πως ήταν "τεράστια εμπειρία" και πρόσθεσε πως θα προσπαθήσει "μέσα από τη δουλειά" να βοηθήσει και τον σύλλογό του.

Τέλος, ο έμπειρος Σωκράτης Γκιζόγιαννης που αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ σημείωσε πως "οι παίκτες που στελεχώνουν την ομάδα δείχνουν πως ο πήχης μπήκε ψηλά", για να εκθειάσει και αυτός τις εγκαταστάσεις στη νέα έδρα της ομάδας του..

Ο Μάριος Σακελαράκης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και από βδομάδα θα επιστρέψει και αυτός κανονικά μετά από επέμβαση που έκανε.

Στο μεταγραφικό μέτωπο η ομάδα ψάχνει ακόμα έναν περιφερειακό ενώ τα φιλικά ματς θα ξεκινήσουν λογικά μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.