ΕΚΑΣΚ| Ευχαριστήρια ανακοίνωση.


Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα  (26/8) η ΕΚΑΣΚ ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση των τουρνουά μπάσκετ «Γ. Κολοκυθάς» που έγιναν στο Κλειστό στα Δύο Αοράκια. 







Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση  αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί άψογα η διοργάνωση των τουρνουά μπάσκετ «Γ. Κολοκυθάς» με την συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών και του τουρνουά «Φιλίας» με την συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδα παμπαίδων που πραγματοποιήθηκε 17-18-19/8 στο κλειστό γυμναστήριο στα Δυο Αοράκια.

Ιδιαιτέρα το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ θέλει να ευχαριστήσει τους:

ΕΟΚ

ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΑΝΑΠΤΥΞ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ  Α.Α.Η.  Α.Ε ΟΤΑ

Ο.Λ.Η.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ VAKANA

COSMOS SPOR

ANEK- SUPER FAST

STEGNO PLUS

GRAND

ΣΥΔΚΑΚ

ΣΥΚΚΑΚ

ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ- ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΕΚΑΒ

ΡΟΧΑΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

EΤΑΙΡΕΙΑ 3E ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ  ΚΝΩΣΣΟΣ

Επίσης MUSIC CLUB (μουσική επιμέλεια διοργάνωσης)

Τέλος ευχαριστεί τις Σχολές χορού «Μαυρόκωστα», το γυμναστικό σύλλογο «Καζαντζάκη» τις σχολές μοντέρνου χορου art and dance factory, τα

Ball boys της ομαδας του Αρκαλοχωρίου, το music club 105,8 για την μουσική επιμέλεια της διοργάνωσης και όλους όσοι εθελοντικά βοήθησαν για τις παραπάνω διοργανώσεις." 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.