ΟΦΗ | Oμάδα από την αρχή.

Ομάδα από την αρχή θα αναγκαστεί να «χτίσει» ο ΟΦΗ και ο Φώτης Τακιανός αφού από το περσινό ρόστερ είναι πολύ πιθανό να μην παραμείνει ούτε ένας αθλητής.Οι "μελανόλευκοι" απώλεσαν όλο τον περσινό βασικό κορμό, γεγονός που αναγκάζει τους Κρητικούς να "χτίσουν" μια ολοκαίνουργια ομάδα.

Η αρχή έγινε με τον Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου (Ηρόδοτο), ακολούθησαν ο Αλέξης Πετράκης και Κώστας Μπαλάφας που έκλεισαν στο Ηράκλειο, ενώ και ο Δημήτρης Καραδολάμης αποτελεί οριστικά παρελθόν, καθώς συμφώνησε με τη Δόξα Λευκάδας. 


Για τον Μπαλάφα παρά το γεγονός ότι  επιθυμούσε να παραμείνει στον ΟΦΗ, η πρόταση του Ηράκλειο ήταν καλύτερη οικονομικά με αποτέλεσμα να πει το «ναι» και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Επίσης ο  Μάριος  Ματαλόν έχει πρόταση από το Ισραήλ η οποία και περιμένει να επισημοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα αν και ο ΟΦΗ θα επιμείνει.

Ο Τραϊανός είναι κοντά στον Ηρακλή, αλλά θα έχει μια ακόμα συνάντηση με τον Φώτη Τακιανό τις προσεχείς ημέρες, που τον θέλει στην ομάδα.

Ο Βασίλης Κιτσούλης, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Α2 και όχι μόνο.Ο Μ.Παπαδάκης εξετάζει κι αυτός προτάσεις και όλα δείχνουν, ότι ο Φώτης Τακιανός θα να "χτίσει" μια ολοκαίνουργια ομάδα.

Ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει και ο Τακιανός θα δημιουργήσει μια ομάδα με πλάνο, που αρχικά θα βασιστεί σε νεαρούς παίκτες.

Άλλωστε ο προπονητής του ΟΦΗ, φημίζεται για την ικανότητα του να τα βγάζει πέρα στις... αντιξοότητες. 

Το απέδειξε πανηγυρικά πέρυσι, εκεί που η ομάδα ήταν καταδικασμένη, σώθηκε εύκολα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.