Chania Basketball Camp | Δηλώσεις προπονητών.

Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του Chania Basketball Camp έπαιξαν και οι συνεργάτες-προπονητές των Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Μανώλη Παπαμακάριοου και Γιώργου Καλαϊτζή. Και εκείνοι με τη σειρά τους βοήθησαν στο μέγιστο βαθμό ώστε τα παιδιά να ανεβάσουν επίπεδο και να μάθουν πολλά πράγματα που άπτονται του μπάσκετ.

Τρεις από αυτούς τους εξειδικευμένους προπονητές, μας έκαναν δηλώσεις, όπου ανέφεραν:
ΡΟΥΛΑ ΜΠΑΖΙΜΑ:

 Ήταν θετικό ότι έγινε αυτό το Καμπ στην πόλη. Τα παιδιά ήταν απόλυτα δεκτικά. Προσπαθούσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες των ασκήσεων και τα κατάφεραν αρκετά καλά. Ελπίζω αυτό το καμπ να γίνεται κάθε χρόνο και να το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΕΟΥΔΑΚΗΣ:

Εμείς που είμαστε από τα Χανιά έχουμε καθήκον και υποχρέωση να βάλουμε αρχές σε σχέση με τη νοοτροπία στο μπάσκετ και ευρύτερα στον αθλητισμό. Ο Ανδρέας, ο Γιώργος και ο Μανώλης δημιούργησαν πρωτόγνωρες συνθήκες προπόνησης. Σπάσαμε προπονητικά κομμάτια που τα παιδιά δεν είχαν ξανακάνει. Εγώ θα έρχομαι κάθε χρόνο να βοηθάω από το πόστο μου.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ:

Δεν περίμενα να έχουμε τόσα παιδιά. Ήταν ανέλπιστο. Τα Χανιά αγαπάνε το μπάσκετ, παρά την απαξίωση που υπάρχει. Έγινε καλή δουλειά για πρώτη χρονιά. Εύχομαι το Chania Basketball Camp να γίνει θεσμός. Μακάρι τα Χανιά να αποκτήσουν ομάδα σε Εθνικές κατηγορίες και να έχουν εικόνες τα παιδιά.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.