3on3 streetball Sitia 13 και 14 Ιουλίου.

Διήμερο αφιερωμένο στο μπάσκετ είναι το σαββατοκύριακο για την πόλη της Σητείας, με τις πορτοκαλί μπάλες να γεμίζουν από αύριο το πρωί την κεντρική πλατεία της πόλης, από άτομα κάθε ηλικίας και φύλου, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο 3on3 streetball Sitia, το οποίο διοργανώνει ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ, με συνδιοργανωτές τον Σητειακό ΑΟ, τον σύλλογο ξενοδόχων Δήμου Σητείας και τον σύλλογο καταστημάτων εστίασης Δήμου Σητείας.

Οι κατηγορίες είναι τέσσερις και έχουν χωριστεί ανά ηλικία, με την πρώτη για γεννηθέντες από το 1994 και μεγαλύτερους, για παιδιά λυκείου 1995-1997, γυμνασίου 1998-2000 και δημοτικού 2001-2003.


Στην κατηγορία των ενηλίκων υπάρχει χρηματικό έπαθλο για τις τρεις πρώτες ομάδες.

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχουν δώρα από το κατάστημα αθλητικών ειδών Cosmossport.

Τα παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 9.00 το πρωί του Σαββάτου με το πρώτο τζάμπολ για την μικρότερη κατηγορία αυτή του Δημοτικού και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες, με το απόγευμα να υπολογίζεται πως θα αρχίσει αυτή των Ανδρών.
Πηγη:"anatolhsport.com"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.