Ρέθυμνο Β.C | «1ο Basketball Camp» για παιδιά 6-18 ετών.

 Το «1ο Basketball Camp»  για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 6 έως 18 ετών διοργανώνει στην πόλη μας από 1 έως 6 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» η ομάδα Ρέθυμνο B.C.
Η κορυφαία ομάδα μπάσκετ της Κρήτης που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την υποστήριξη της Cosmote, θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά του Ρεθύμνου να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος δίπλα στους κορυφαίους προπονητές.


Από 1 έως 6 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» τα παιδιά θα προπονούνται το πρωί 9.00 έως 12.30 και το απόγευμα 6.00 έως 9.00, θα διδάσκονται ατομική τεχνική και τις βασικές αρχές του μπάσκετ ανάλογα με την ηλικία τους και θα παίρνουν μέρος σε παιχνίδια.

Την ευθύνη των προπονήσεων θα έχει το κορυφαίο team της ομάδας Ρέθυμνο Aegean με επικεφαλής τους Θανάση Γιαπλέ, Σταύρο Μυκονιάτη και Βασίλη Μητσόπουλο.

Μαζί τους θα προπονούν ο team manager της ομάδας Γιώργος Κούμουλος, ο προπονητής των κοριτσιών του ΟΚΑ Αρκάδι Κώστας Πλευράκης και οι προπονητές του Ρέθυμνο B.C. Γιάννης Γκιουλέας και Πέτρος Πολοπετράκης.

Το «παρών» στη διάρκεια των προπονήσεων θα δώσουν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ Ρέθυμνο Aegean που θα μεταφέρουν μυστικά του αθλήματος στα νέα παιδιά.

Η τιμή συμμετοχής στο camp έχει οριστεί στα 20 ευρώ ενώ για δύο αδέλφια θα είναι 30 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 29 Ιουνίου στα τηλέφωνα 6932726232, 6978906110.
goodnet.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.