Ρέθυμνο Aegean | Επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”

Αντιπροσωπεία της ομάδας Ρέθυμνο ΚΑΕ Aegean, που αποτελείτο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ομάδας, κύριο Γιώργο Μαμαλάκη, τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κύριο Γιάννη Καλαϊτζάκη, τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κύριο Δημήτρη Τζέντζο και τους  μπασκεμπολίστες Γιώργο Κούμουλο και Δημήτρη Τσαρουχά, επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων  “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”.


Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν να δώσουν επιταγή με τα έσοδα του αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη φάση των Play-Off .

Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν να συναντήσουν την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και να της επιδώσουν επιταγή με τα έσοδα του αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη φάση των Play-Off , τον οποίο είχαν αφιερώσει στην υποστήριξη του έργου του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη καλωσορίζοντάς τους είπε μεταξύ άλλων: “Με πολλή χαρά σας υποδεχόμαστε στο χώρο αυτόν σήμερα. Η επιθυμία σας να επισκεφθείτε το Νοσοκομείο μας, στο οποίο διαδραματίζεται ένας μεγάλος αγώνας για να σωθούν εκατοντάδες παιδιά, ήταν πολύ συγκινητική και εκφράζει τη βαθειά σας ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού, και στη συγκεκριμένη περίπτωση του αθλητικού κόσμου της Κρήτης.

Η συμβολή σας στην προσπάθειά μας ήταν μια ακόμα ένδειξη της αγάπης σας προς τα παιδιά. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία φέρατε κοντά μας τους φιλάθλους σας και τους δώσατε την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας. Είναι πολύ σημαντικό για ένα έργο εθελοντισμού, όπως είναι το δικό μας, να έχουμε στο πλευρό μας τον φίλαθλο κόσμο κάθε αθλήματος. Ειδικά στην εκστρατεία που ξεκινάμε τον Σεπτέμβριο για την δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών χρειαζόμαστε φορείς να μεταφέρουν τα μηνύματά μας και ομάδες όπως η δική σας να φέρουν κοντά μας εθελοντές…”

Εκ μέρους της αντιπροσωπείας ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τα καλά της λόγια ο κύριος Γιώργος Μαμαλάκης, και πρόσθεσε:

“Είμαστε πολύ συγκινημένοι που βρισκόμαστε σήμερα στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Πιστεύουμε ότι αυτό το νοσοκομείο δίνει την ελπίδα για τη ζωή. Θέλουμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον μεγάλο αγώνα που έχετε δώσει με το Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ για τα παιδιά με καρκίνο, αλλά και τον θαυμασμό μας για αυτό το μοναδικό νοσοκομείο που δίνει την ελπίδα στην ζωή του παιδιού. Η Ρέθυμνο ΚΑΕ Aegean και το κοινωνικό της πρόγραμμα “Ρέθυμνο Assist”, θέλοντας να προσφέρει το ελάχιστο που μπορεί σ’αυτή τη σπουδαία προσπάθεια που κάνετε, σας παραδίδει μια επιταγή 2.780 ευρώ που είναι τα έσοδα ενός αγώνος μπάσκετ στο Ρέθυμνο. Σας συγχαίρουμε και πάλι για όσα σπουδαία κάνετε για τα παιδιά και υποσχόμαστε να είμαστε πάντα στο πλευρό σας”.

Εν συνεχεία η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στην ομάδα Ρέθυμνο ΚΑΕ Aegean την τιμητική πλακέτα που δίνει ο Σύλλογος “ΕΛΠΙΔΑ” στους υποστηρικτές του, και οι παίκτες μοίρασαν αυτόγραφα και μπλουζάκια με τα σήματα της ομάδας τους και της “ΕΛΠΙΔΑΣ” στα παιδιά.

Αποχαιρετώντας τους η κυρία Βαρδινογιάννη τους ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται  μέσα στην  Ελλάδα, ελπίζοντας σύντομα να αγωνιστούν και στο εξωτερικό:

“Εύχομαι, είπε, μέσα από τό ήθος, την άμιλλα και τις αξίες της ομάδας σας να δίνετε  πάντα ένα αξιέπαινο παράδειγμα στη νεολαία της χώρας μας”.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.