Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Εργοτέλη, ανανέωσε ο Μακράκης, αποχώρησε ο Φλιάτης.

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά που θα βρει τους "κιτρινόμαυρους" για 3η συνεχή χρονιά στην τρίτη τη τάξη Εθνική κατηγορία.
Όπως αναμενόταν ο κόουτς Μακράκης,  θα κάθεται στην άκρη του πάγκου για μια ακόμη χρονιά, αφού διοίκηση και προπονητής σε πρόσφατη συνάντηση συμφώνησαν σε όλα και σειρά παίρνει πλέον ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι ανανεώσεις.

Αποχώρησε ο Φλιάτης.



Από αυτή την εβδομάδα λοιπόν, σειρά θα πάρουν οι παίκτες με τους οποίους θα υπάρξει συνάντηση για να αποσαφηνιστούν οι προθέσεις τους και κατά πόσο θα παραμείνουν στην ομάδα, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό το μπάτζετ και ο στόχος της νέας σεζόν. 

Αποχώρησε ο Φλιάτης.

Η ομάδα του Εργοτέλη δεν θα έχει την νέα περίοδο στο ρόστερ της τον Γ.Φλιάτη, μετά από δύο χρόνια παραμονής,

Την αποχώρηση του από την ομάδα την ανακοίνωσε ο ίδιος αφού ο 22χρονος φόργουορντ,  επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη λόγω είναι οι σπουδών  του, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στον τομέα ψυχολογίας.

Ο Γιώργος Μακράκης ενδέχεται τέλος, να έχει τον ίδιο ρόλο με πέρυσι έχοντας το σημαντικό κομμάτι της οργάνωσης και των Ακαδημιών.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.