Ρέθυμνο Aegean | Κατάμεστο το Κλειστό «Μελ. Μερκούρη» με τον Ολυμπιακό.

Έτοιμο  για το τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Δευτέρα στις 16.30 (ΕΤ1) στο Κλειστό «Μελ.Μερκούρη» είναι το Ρέθυμνο.
Η ομάδα του Ρεθύμνου γνωρίζει ότι μετά τις δύο ήττες που υπέστη στο ΣΕΦ δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση και για αυτό αντιμετωπίζει αυτό το ματς σαν παιχνίδι γιορτή, ενώ όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, έχοντας στόχο την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα κόντρα, όπως όλα δείχνουν με τον Πανιώνιο.
HighLights Ολυμπιακός - Ρέθυμνο 87 - 72 (2-0)...Το... έσωσε ο Πέτγουεϊ!
Ο τεχνικός του Ρεθύμνου μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την τρίτη και όπως όλα δείχνουν τελευταία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Όταν παίζεις με τον πρωταθλητή Ευρώπης στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και μέσα στην έδρα σου είναι κάτι πολύ όμορφο για όλους μας και κάτι που δεν το ζούμε συχνά. Πρέπει να το απολαύσουμε όλοι, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και όλος ο κόσμος. Θέλουμε να χαρούμε αυτό το παιχνίδι και να το γιορτάσουμε με τον κόσμο μας και με αυτό τον τρόπο να τον ευχαριστήσουμε για την μεγάλη στήριξη που μας έδωσε όλο το χρόνο», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έχουμε παίξει ήδη δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και όπως τα προηγούμενα δυο θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και ταυτόχρονα να προετοιμαστούμε και για τα επόμενα παιχνίδια».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσαρούχας, υποστήριξε: «Παίζουμε εντός έδρας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος με τον πρωταθλητή Ευρώπης και σίγουρα αυτό μόνο μας προκαλεί ενθουσιασμό. Πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί όπως τα προηγούμενα δυο παιχνίδια της σειράς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που για ακόμα μια φορά θα γεμίσει το γήπεδο και θα μας βοηθήσει όπως και έκανε όλο το χρόνο. Το κίνητρο είναι μεγάλο όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό και θέλουμε να δείξουμε ακόμα μια φορά ότι αξίζουμε που είμαστε στις καλύτερες τέσσερις ομάδες της Ελλάδας».

Το... έσωσε ο Πέτγουεϊ!
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ προσπάθησε να... μαζέψει τα όσα έγραψεστο Twitter εναντίον του Ρεθύμνου με ανάρτηση του στην σελίδα των οπαδών της ομάδας στο Facebook.

O Αμερικανός σέντερ του ΑΓΟΡ παραπονέθηκε για τις συνθήκες, που επικρατούν στα νέα δωμάτια, που τους μετέφερε προ μερικών ημερών και μέχρι της λήξης της φετινής σεζόν η κρητική ομάδα, γιατί τα προηγούμενα, τα οποία ήταν υπερσύγχρονα θα χρησιμοποιηθούν από τον ιδιοκτήτη τους για την τουριστική περίοδο. Στην χθεσινη προπόνηση του Ρεθύμνου, η διοίκηση της κρητικής ομάδας έβαλε... χέρι στον Πέτγουεϊ, γιατί θεωρούν ότι του έχουν συμπεριφερθεί άψογα τα δύο χρόνια της συνεργασίας τους και διότι δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα παράπονα του για τον προσωρινό, άλλωστε, χώρο διαμονής του και ο Αμερικανός σέντερ... μάζεψε όσα είχε γράψει το μεσημέρι.

«Αγαπάω την ομάδα του Ρεθύμνου και την πόλη», έγραψε στην νέα ανάρτηση του ο Αμερικανός σέντερ και πρόσθεσε ότι: «Όποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό να έρθει να μου μιλήσει. Δεν είναι ανάγκη να κουτσομπολεύουμε σαν τα παιδιά. Τα προβλήματά μου είναι αλλού και όχι εδώ».

HighLights Ολυμπιακός - Ρέθυμνο 87 - 72 (2-0)
Yt video : olympiacosbcgr
2η αγωνιστική ημιτελικής φάσης playoffs BasketLeague ΟΠΑΠ 2012-2013
HighLights Ολυμπιακός - Ρέθυμνο 87 - 72 (2-0)
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.