Συνάντηση των μελών του ΟΦΗ για το μέλλον του τμήματος μπάσκετ.


Οι Μ. Ξημέρης, Χ. Μιχαλόπουλος, Σ. Καμπάκος, Η. Σφακιανάκης, Τ. Χωραΐτης και Γ. Χαλκιαδάκης μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ συναντήθηκαν και συμφώνησαν να βρουν τους 2-3 επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα έτσι ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α2.
Θέλουν να ξεκινήσουν το χτίσιμο από τον Κιτσούλη, αλλά και  με Καραδολάμη. 




Ο κ. Ν. Καφετζάκης που ήταν “παρών” δήλωσε ότι αποχωρεί από την επιτροπή. Συνάντηση θα υπάρξει και με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιάννη Δανδάλη. 

Στον ΟΦΗ ενώ προσπαθούν να βρουν τους απαραίτητους πόρους ώστε να γνωρίζουν ακριβώς που θα κινηθούν τη νέα χρονιά κοιτάνε παράλληλα και το αγωνιστικό κομμάτι και πρώτος στόχος είναι να κρατήσουν τον Βασίλη Κιτσούλη μαζί με τον Δημήτρη Καραδολάμη .

Στον ΟΦΗ θέλουν να βάζουν σε μια σειρά τα πράγματα και έτσι μετά την συνάντηση με τον Δημήτρη Καραδολάμη θα γίνει σήμερα και αυτή με τον Βασίλη Κιτσούλη με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να ευελπιστούν πως οι δύο παίκτες θα δεχθούν τον διακανονισμό που τους έχει προταθεί.


Στην 2η καλύτερη πεντάδα της Α2 ο Κιτσούλης.

Σύμφωνα με το ο  infobasket έψαξε και βρήκε τους προπονητές της κατηγορίας ώστε να αναδείξουν όσους ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα που πέρασε.
Σε αυτούς που ξεχώρισαν στην 2η καλύτερη πεντάδα βρίσκεται ο κορυφαίος παίκτης του ΟΦΗ Βασίλης Κιτσούλης που ψηφίστηκε και για την κορυφαία πεντάδα.

Αναλυτικά (2η πεντάδα):

«1»:  Σάκης Καρύδας (11 βαθμοί)

«2»:  Κώστας Τότσιος (6 βαθμοί)

«3»:  Βασίλης Κιτσούλης (9 βαθμοί)

«4»:  Γιάννης Κακιούζης (8 βαθμοί)

«5»: Γιώργος Αναγνωστόπουλος (11 βαθμοί)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ*

«1»:  Νίκος Γκίκας  (19 βαθμοί)

Ψηφίστηκαν ακόμα:  Μοσχοβίτης (4), Κατσαρές (3), Αντετοκούμπο Γιάννης (1)

«2»:  Μπάμπης Σαμοθράκης  (12 βαθμοί)

Ψηφίστηκαν ακόμα: Κακλαμάνος (6), Καράμπουλας (4) Βράνιες (4), Αντετοκούμπο Γιάννης (2), Τσιάκας (2), Γιαννακόπουλος (2), Σαλούστρος (1)

«3»: Βαγγέλης Καράμπουλας (15 βαθμοί)

Ψηφίστηκαν ακόμα: Παπαχρήστος (8), Γιαννακόπουλος (4), Ψυλέας (2), Αντετοκούμπο Γιάννης (1), Γκιζόγιαννης (1)

«4» : Πέτρος Νοέας (12 βαθμοί)

Ψηφίστηκαν ακόμα:  Σκλάβος (4), Ψαθάς (4), Αγγελακόπουλος, Γκιουλέκας, Αντετοκούμπο Θανάσης (2), Γιαννακόπουλος, Κιτσούλης, Νικολούδης  (1)

«5»: Τάσος Χαρισμίδης (12 βαθμοί)

Ψηφίστηκαν ακόμα: Πετροδημόπουλος (8), Μανούσος (4), Συμεωνίδης (2), Τόμιτς, Σκλάβος (1)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ :Ηλίας Παπαθεοδώρου (6,5 ψήφοι)
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ :Νέα Κηφισιά (8 ψήφοι)
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 22 ΕΤΩΝ:Γιάννης Αντετοκούμπο (8 ψήφοι)


Προπονητής στο Μεξικό ο Χουγκάζ

Μετά τους παίκτες, εξάγει και προπονητές η Ελλάδα.Σε συμφωνία με ομάδα του Μεξικού και συγκεκριμένα με την Κορεκαμίνος Βικτόρια ήρθε ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ  Κρις Χουγκάζ, προκειμένου να αναλάβει επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου.Ο 44χρονος κόουτς, θα πιάσει δουλειά τον ερχόμενο Αύγουστο. 





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.