Δεν μπόρεσε η ομάδα του Εργοτέλη κόντρα στον ΠΑΟ.


Την ήττα με  109-25 από τον περυσινό πρωταθλητή Παναθηναϊκό  γνώρισε ο Εργοτέλης  στην μέρα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων, που διεξάγεται στην Πάτρα στο κλειστό «Παναγιά Αλεξιώτισσα».
Η ομάδα του Γ.Μακράκη, επηρεασμένη σαφώς από την έλλειψη των βασικών παικτών, αλλά και από την έλλειψη αυτοματισμού και χημείας της ομάδας που δημιούργησαν οι ελλείψεις  προσπάθησε για το καλύτερο αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι ομάδα άλλου επιπέδου.
Όπως κι αν έχει οι παίδες (γιατί ουσιαστικά οι παιδική ομάδα των "κιτρινόμαυρων είναι , δεν πρέπει να στέκεται σε καμία περίπτωση στο αποτέλεσμα, πάρα μόνο στο ότι κερδίζουν απίστευτες εμπειρίες που θα "εξαργυρωθούν" του χρόνου με πολλά οφέλη για την ομάδα τους.
Η προσπάθεια είναι αυτή που μετρά και κανείς δεν πρέπει να ζητά περισσότερα από αυτά τα παιδιά.
Το επίσημο site του Έσπερου ΑΟΠΑ αναφέρει για το παιχνίδι:

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 109-85 τον ελλειπή Εργοτέλη στο πλαίσιο της 2ης μέρας της τελικής φάσης του Πανελλήνθιου εφηβικού πρωταθλήματος μπάσκετ που διεξάγεται στην Πάτρα στο κλειστό «Παναγιά Αλεξιώτισσα».

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική, αλλά θα μείνει στην ιστορία αφού η τελική διαφορά των 84 πόντων πιθανότατα είναι η μεγαλύτερη που έχει σημιεωθεί ποτέ σε τελική φάση Πανελλήνιου Εφηβικού πρωταθλήματος.

«Από την στιγμή που ο Εργοτέλης δεν είχε κανένα παιδί από τον βασικό του κορμό το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα» είπε μετά το τέλος ο προπονητής του Παναθηναϊκού Κώστας Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: «Εμείς θα προτιμούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Εργοτέλη με πλήρη σύνθεση για να γίνει ένα ανταγωνιστικό και καλό παιχνίδι. Και σε εμάς δεν άρεσε ότι συνέβη».

«Εμείς παρά τις απουσίες μας ήρθαμε στην Πάτρα για να τιμήσουμε την διοργάνωση. Στον αθλητισμό δεν υπάρχει μόνο το αποτέλεσμα. Σημασία έχει και η συμμετοχή» δήλωσε ο προπονητής του Εργοτέλη Γιώργος Μακράκης.

Διαιτητές: Κυριακόπουλος και Καρακάσης.
Τα 10λεπτα: 31-2, 53-11, 79-15, 109-25.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Παπαδόπουλος): Στογιάνοβιτς 16 (3), Ερεμπεναζίε 4, Τζιβελέκας 5, Δαφαλιάς 8, Γιαννίκος 4, Γκουζέλης 14, Λουκάς 4, Χαραλαμπόπουλος 8 (1), Θεοδώρου 14 (1), Νικολακόπουλος 12, Διαμαντάκος 8, Αναγνωστάκης 12 (2).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιώργος Μακράκης): Κανδιλάκης, Φραγκιαδάκης, Φιλιππάκης 2, Θεοδωρομανωλάκης 3 (1), Ομηρόλης 8 (1),΄Μυλωνάς 7 (1), Μοιράκης 3, Χιωτάκης 2, Δαπουλάκης .

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ???
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ. ΕΦΗΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟΛΗ.
ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

κkritikobasket.gr είπε...

Το τίτλο τον άλλαξα γιατί όντως δεν ήταν σωστός.
Τα υπόλοιπα στείλε μου μήνυμα στο kritikobasket@yahoo.gr να σου απαντήσω.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος σχολιαστής αγνοεί φαίνεται ότι σήμερα, εκτός από τον Χρήστο Σκάνδαλο απουσίαζαν: ο αδελφός του Γιώργος, Ο Μιχάλης Κρουσταλλάκης, ο Νίκος Μποντούρογλου,ο Παντελής Χριστοδούλου, ο Μάνος Κοκκολάκης δηλαδή οι 6 καλύτεροι του παίκτες. Είναι κρίμα να παραποιεί μιαν αλήθεια που όλοι οι "μπασκετικοί" της Κρήτης γνωρίζουν.