Μεγάλη νίκη του Κύδωνα στην πρεμιέρα του στα προκριματικά παίδων.


Ο Κύδων σημείωσε μεγάλη νίκη στη έναρξη των υποχρεώσεων του, κόντρα στην ΑΓΕ Χαλκίδας με 64-62  στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης μέρας του γ’ ομίλου της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων που διεξάγεται στο Μετς Α΄.
Ουσιαστικά αυτό το παιχνίδι αποτέλεσε τον πρώτο από τους δύο  «τελικούς», που έχει η Χανιώτικη ομάδα, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της πρόκρισης στα τελικά.
Δηλώσεις Θεοδωράκη, ίσως και φωτορεπορταζ αργότερα...
Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ, πότε η Χαλκίδα να βρίσκεται μπροστά με 8 πόντους μπροστά και πότε η ομάδα του κόουτς Θεοδωράκη, να παίρνει το προβάδισμα.Στο ημίχρονο η ομάδα της Εύβοιας, είχε το προβάδισμα με 39-35.

Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, που οι Χανιώτες με μια αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στο τελευταίο λεπτό να προηγείται με 63-60.

Τότε με μια βολή του κορυφαίου σκόρερ της ομάδας τους (27 πόντους)  Ξυλάκη έκανε το 64-60.Στην  συνέχεια στα τελευταία 15" ο Κύδων έβγαλε άμυνα αλλά κάνοντας φάουλ  Αστόχησε στις βολές ο Τάρλας, αλλά έκλεψαν την μπάλα οι Χαλκιδαίοι κάνοντας το 64-62.
Νέο λάθος του Κύδωνα, επίθεση για δίποντο από την ΑΓΕΧ, άστοχο και μεγάλη νίκη για τον Κύδων.

Λ.Θεοδωράκης : "Θέλουν μεγάλη προσοχή τα υπόλοιπα παιχνίδια".
Στις δηλώσεις του προς το kritikobasket.gr , ο κόουτς Θεοδωράκης τόνισε:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά.Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, είχε εναλλαγές στο σκορ και "χιτσκοκικό φινάλε".Κάναμε την πρώτη νίκη στην πρεμιέρα που κρίνει πολλά για την συνέχεια. Από εδώ και πέρα θέλουν προσοχή όλα τα παιχνίδια, που έχουν μεγάλη συντελεστή δυσκολίας.Πρέπει να διαχειριστούμε την νίκη, όσο καλύτερα γίνεται".

Και ολοκλήρωσε μη διστάζοντας να αποκαλύψει τους στόχους της ομάδας του:

"Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική.Θέλουμε να ανεβάσουμε επίπεδο να ανεβάσουμε πιο ψηλά την νίκη.μας ενδιαφέρει η πρώτη θέση και η πρόκριση στα τελικά, ώστε τα παιδιά να δουν το υψηλότερο επίπεδο".

ΑΓΕ Χαλκίδας-Κύδων  62-24
Δεκάλεπτα: 23-24, 39-35, 54-51, 62-64.

ΑΓΕ Χαλκίδας (Μιχαήλ): Γκλιάτης 4, Τάρλας 19, Πέρρος, 4, Ρέμπελος 2, Θεοδώρου 9, Ντουζίδης 24(1).

Κύδων Χανίων (Θεοδωράκης Ελ.): Πετράκης, Βλαχάκης 6(1), Σκανδάλης 13(1), Περράκης 4, Βροντάκης, Φιωτοδημητράκης 4, Πρωτοπαπαδάκης, Μυλωνάκης, Αλεξίεβ 1, Ξυλάκης 27, Χαραλαμπάκης, Χριστοφορίδης 9.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.