Ρέθυμνο Aegean | Αμόκ για τα "μαγικά χαρτάκια".


Από τις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης θα ανοίξουν τα εκδοτήρια του «Μελίνα Μερκούρη» για τους φίλους του Ρέθυμνο Aegean που θέλουν να προμηθευτούν μαγικά χαρτάκια για το σπουδαίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μετά από το μεγάλο «διπλό» της Πυλαίας και άπαντες θα θελήσουν να βρεθούν στο «Μελίνα Μερκούρη», ώστε να ζήσουν μία από τις πλέον ιστορικές στιγμές για την ομάδα, καθώς σε περίπτωση νίκης θα προκριθεί στα ημιτελικά της Α1'!

Έχει επισημανθεί από τους πάντες πως το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι ακόμη πιο δύσκολο από αυτό της Πυλαίας και χρειάζεται οι «Ρεθυμνιώτες» να βγάλουν στο παρκέ τα ίδια στοιχεία, για να φτάσουν στο 2-0 και να «σκουπίσουν» τον ΠΑΟΚ. 

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες στην ομάδα και θέλουν να το επιβεβαιώσουν με την παρουσία τους στο παρκέ του «Μελίνα Μερκούρη».

Η αποστολή της Ρεθυμνιώτικης ομάδας επέστρεψε σήμερα το πρωί από την Θεσσαλονίκη και υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση το απόγευμα στο «Μελίνα Μερκούρη».

Το πρόγραμμα :
Πέμπτη 23 Μαΐου

15.45 Ρέθυμνο Aegean – ΠΑΟΚ («Μ. Μερκούρη» Ρεθύμνου – Αναστόπουλος, Φούφης, Τζαφλέρης).
19.30 Άρης – Πανιώνιος (ΕΤ-1 – Αλεξάνδρειο – Χριστοδούλου, Καρακατσούνης, Δεσλής).
πηγή:cretesports.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.