Στην Εθνική Παγκορασίδων 4 κοπέλες από την Κρήτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το kritikobasket, θα κληθούν στην προετοιμασία της Εθνικής Παγκορασίδων στο τέλος Ιουνίου, τέσσερα κορίτσια από το νησί μας, που θα είναι από δυο νομούς της Κρήτης.
Οι ομοσπονδιακοί προπονητές παρακολουθούσαν καιρό τώρα τις συγκεκριμένες αθλήτριες και έχουν μείνει ικανοποιημένοι από το αγωνιστικό τους επίπεδο και η απόφαση θεωρείται ειλημμένη.
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας μερικές μέρες τώρα, έτοιμες να φορέσουν  την «γαλανόλευκη» είναι 4 κορίτσια από το νησί μας, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία που έχει το γυναικείο Κρητικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια.

Οι τέσσερις προαναφερθέντες θα είναι από τους Ν.Χανίων και Ηρακλείου, δυο από κάθε νομό και θα μετατρέψουν την Εθνική, σε σε Εθνική... Κρήτης  που συγκεντρώνεται εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της .

Οι κλήσεις αναμένονται τον άλλο μήνα,  καθώς  ακόμα δεν έχει κλείσει το μέρος της προετοιμασίας (το γνωρίζουμε  κι αυτό), και μόλις επιβεβαιωθεί ο τόπος, η ΕΟΚ θα  ανακοινώσει τις κλήσεις.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.