Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Το Δειλινό το ντέρμπι που "έπιασε τετράδα".


Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής και σε ένα παιχνίδι καθοριστικό για την συνέχεια, το Δειλινό επικράτησε της Ακαδημίας Ρεθύμνου με 66-63,  στην Αλικαρνασσό, στην αυλαία του α΄γύρου και την "γκρέμισε" από την προνομιούχα τετράδα, (παίρνοντας αυτό την θέση του), βάζοντας υποθήκη για το μέλλον.

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε (στην "εφ.Πατρίς"), ο Μάνος Καρλάφτης τη νίκη της ομάδας του επί της Ακαδημίας στο φινάλε του πρώτου γύρου. «Ήταν μια νίκη τετράδας για την ομάδα μας, αν και θα πρέπει να κρατήσουμε μόνο το αποτέλεσμα. Κάναμε λάθη και παραλίγο να μας στοιχίσει το σύνδρομο των χαμένων εύκολων καλαθιών που μας χαρακτηρίζει φέτος», τόνισε ο τεχνικός του Δειλινού που περιμένει από την ομάδα του μεγάλη βελτίωση στον δεύτερο γύρο. «Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις αλλά τα παιδιά δεν έχουν βρει ακόμα τους ρόλους τους. Γι’ αυτό δεν κάνουμε καλά ματς με διάρκεια. Πρέπει να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι στον δεύτερο γύρο που θα είναι δύσκολος για όλες τις ομάδες της κορυφής. Ο χρόνος δουλεύει για μας».

Δειλινό - Ακ. Ρεθύμνου 66-63

Δεκάλεπτα: 19-17,38-35(ημίχ.),53-47,66-63.

Δειλινο(Καρλαφτης Μ.): Συντιχάκης 6,Καρλάφτης,Χριστοδουλάκης 16(1),Παπαδογιαννάκης 12(2),Αναστασάκης ,Τζάνης 2,Καφούσης ,Γεωργιόπουλος 4,Μουδάτσος 11,Χατζή 15.

Ακαδημία Ρεθύμνου(Σταθόπουλος) :Καρπουζάκης, Νύκταρης 7(1),Μαραυγάκης 20,Χρυσουλάκης 6, Μπιρλιράκης 5(1),Σταυρουλάκης 7(1),Κουλουριώτης 18.





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.