Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Τρίτωσε το σερί νικών η Μεσαρά στην Χερσόνησο.(67-57 επί της Πεδιάδας).


Ιδανικά έκλεισε η χρονιά και ο πρώτος γύρος, για το σύνολο του Σ.Καρκανάκη. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, φιλοξενούμενος στην Χερσόνηησο, με ανεβασμένη ψυχολογία από τις δυο συνεχόμενες νίκες, με οδηγό τον Κατσαπρακάκη, επικράτησε της αποδεκατισμένης (λόγω τραυματισμών), Πεδιάδας ΑΟΧ  τού Γ.Πετεινού με 67-57



Δεν κατάφερε να νικήσει τις ελλείψεις και την Μεσαρά η Πεδιάδα που αντιστάθηκε, έδειξε ωριμότητα και διάθεση να διεκδικήσει την νίκη αν και προηγήθηκε στο 35' με 4 πόντους, τα δυο αναπάντητα  (από μεριάς γηπεδούχων),  τρίποντα του Κατσαπρακάκη, έβαλαν τα θεμέλια της νίκης στους φιλοξενούμενους.

Το σύνολο του Σ.Καρκανάκη, με ανεβασμένη ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, έδειξε σοβαρότητα, σθένος και αγωνιστική διάθεση, ενώ είχε τον παίκτη που έκανε την διαφορά(Κατσαπρακάκης), που ο Γ.Πετεινός, δοκίμασε (χωρίς αποτέλεσμα) ...χίλιους τρόπους να τον σταματήσει.


Πεδιάδα-Μεσαρά 57-67
Δεκάλεπτα: Ο7-15,28-36(ημίχ),39-46,57-67

ΠΕΔΙΑΔΑ Α.Ο.Χ (Πετεινος Γ.):ΣΚΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ,ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗΣ 12(1),ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ 11,ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ,ΔΡΑΓΑΖΗΣ,ΝΤΑΜΠΑΝΙΑΝ 11,ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ,ΒΑΚΙΝΤΗΣ 13(1),ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 10(3)

ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ (Καρκανακης Σ.):ΚΑΜΠΙΤΑΚΗΣ,ΚΟΛΟΥΤΣΑΚΗΣ 14,ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ 4,ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ 2,ΚΑΤΣΑΠΡΑΚΑΚΗΣ 24(5),ΔΑΡΙΒΙΑΝΑΚΗΣ Ε. 6,ΠΑΝΤΕΡΗΣ 4,ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ 13(1)



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.