ΟΦΗ | Πάλεψε αλλά λύγισε στις Σέρρες (70-75).

Κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε σε ακόμη ένα ματς ο ΟΦΗ πάλεψε μέχρι το τέλος για τη νίκη στις Σέρρες κόντρα στου Ίκαρους αλλά λύγισε στο τέλος χάνοντας τελικά με 75-70. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για το συγκρότημα του Φ. Τακιανού στην Α2.
Το serressport.gr αναφέρει:

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 πανηγύρισαν οι Ίκαροι οι οποίοι...τηρώντας την παράδοση λύγισαν στο κλειστό της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων την αντίσταση του ΟΦΗ και κέρδισαν με 75-70 με τους Καπινιάρη, Τότσιο, Συμεωνίδη αλλά και Πεχλιβάνη να παίρνουν στις πλάτες τους την ομάδα.

Καθοριστικό στην εξέλιξη του αγώνα ήταν το 3ο δεκάλεπτο εκεί όπου οι Ίκαροι έκαναν μια εμφάνιση βγάλμενη από τα παλιά, πέτυχαν 22 πόντους, έναντι μόλις 6 των Κρητικών έχοντας πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας και εξαιρετική αμυντική λειτουργία.

Προηγουμένως βέβαια δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι δίνοντας δικαίωμα στους δραστήριους Κρητικούς να πάνε με προβάδισμα στον πάγκο μετά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου(14-15). Βέβαια στη συνέχεια οι "κυανοκίτρινοι" με την παρότρυνση και του κόσμου τους ανέβασαν την απόδοση τους και πήγαν στα αποδυτήρια παίρνοντας κεφάλι στο σκορ(33-29).

Έτσι λοιπόν μετά το συναρπαστικό τρίτο δεκάλεπτο όπου εξασφάλισαν διαφορά 20 πόντων, στο τελευταίο μέρος έπεσαν και πάλι δίνοντας δικαίωμα στον ΟΦΗ να διεκδικήσει το παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι έβαλαν 35 πόντους(!), έναντι μόλις 15 των Ικάρων, ωστόσο ευτυχώς στο φινάλε ήρθε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Η άσχημη στιγμή του αγώνα ήταν στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου όταν ο Ντοϊτσίνοφ χτύπησε άσχημα στον αυχένα τον Συμεωνίδη στην προσπάθεια του τελευταίου να σκοράρει, του χρεώθηκε αντιαθλητικό και αποχώρησε εν μέσω αποδοκιμασιών προς τα αποδυτήρια, ενώ ο παίκτης των Ικάρων διεκομίσθη στο νοσοκομείο για ακτινογραφία, καθώς είχε ζαλάδες.


Τα δεκάλεπτα: 14-15, 33-29, 55-35, 75-70.
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 10 (1), Τότσιος 15, Μιλίσεβιτς 6, Συμεωνίδης 14 (1), Νικολούδης 3, Ιωσηφίδης 7 (2), Βοϊβατόπουλος 1, Καπινιάρης 19 (2).
ΟΦΗ (Τακιανός): Τσερκιτζόγλου 12 (4), Πετράκης 12 (2), Παπαδάκης 4, Τραϊανός 9 (1), Ντοϊτσίνοφ 12, Σιώπης 2, Κιτσούλης 10 (1), Μπαλάφας 9.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.