ΟΦΗ | Απέκτησε τον Βούλγαρο σέντερ Krum Doychinov !!!(Video).

Σε μία πολύ ηχηρή μεταγραφή προχώρησε η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, ο οποίος πρόσθεσε τον Krum Doychinov στη μηχανή του!
O Krum Doychinov
Ο 26χρονος 2.06 σέντερ συμφώνησε με τον ΟΦΗ και  βρίσκεται στο Ηράκλειο από σήμερα για τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Με την απόκτηση του ο ΟΦΗ ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό και τον δυναμώνει σημαντικά μέσα στην ρακέτα.
Tην απόκτηση του 26χρόνου Βούλγαρου σέντερ Κρουμ Ντοϊτσίνοφ ανακοίνωσε και επίσημα πριν από λίγο ο ΟΦΗ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Krum Doychinov.
Ο αθλητής Krum Doychinov γεννήθηκε στις 29-4-1986 στην Βουλγαρία, έχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται στην θέση “5”.
Από το 2005 έως το 2009 αγωνίσθηκε στην BC CSKA Sophia, στην συνέχεια την περίοδο 2009-10 στην BCEuroins – Cherno More στην Balcan League, την περίοδο 2010-11 στην Balcan Botevgrad στην BulgarianLeague και την περίοδο 2011-12 στην Solna Vikings στην Sweden Basketling, όπου σε 39 αγώνες είχε μ.ο συμμετοχή 20.9 min, 9.0 πόντους και 5.3 ριμπάουντ ανά αγώνα, με ευστοχία 55.1% στα δίποντα και 67.5% στις ελεύθερες βολές.

Είναι διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας στις U18, U20 και Πανεπιστημιακή ομάδα, ενώ το 2010 συμμετείχε στην προετοιμασία της Ανδρικής Εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας όπου όμως ένα τραυματισμός δεν του επέτρεψε να αγωνισθεί με αυτήν.

Ο Krum Doychinov αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον ΟΦΗ τόνισε :

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι στον ΟΦΗ και είμαι σίγουρος ότι θα έχω μια υπέροχη χρονιά στην Κρήτη. Θα δουλέψω κοντά σε ένα καταξιωμένο προπονητή και θα βρίσκομαι σε μια ομάδα που όπως είδα από το internetέχει πολύ κόσμο κοντά της. Η προσπάθεια που θα καταβάλλω με τον ΟΦΗ και η επιτυχία της ομάδας ελπίζω μου δώσουν την προοπτική να αγωνισθώ και στην Εθνική Βουλγαρίας”».

Ο 26χρονος διεθνής σέντερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Σουηδία και συγκεκριμένα στην Σόλνα (το video 14'  είναι από την περσινή σεζόν με την Σόλνα Βίγκινγκς) .

Ο Βούλγαρος έχει επίσης αγωνιστεί στον Απόλλων Λεμεσού και στις Βουλγαρικές Μπάλκαν, Τσέρνο Μόρε, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Σπάρτα.

Έτσι, η τρίτη του απόπειρα να αγωνιστεί σε Ελληνικό σύλλογο στέφθηκε με επιτυχία καθώς ο Βούλγαρος είχε δοκιμασθεί επί Τακιανού όταν αυτός ήταν προπονητής στον ΚΑΟΔ, ενώ το 2009 τον δοκίμασε ο Αντρέα Ματσόν στον Άρη.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Ηρακλείου, στους χορηγούς της ομάδας μπάσκετ θα ανήκει για δεύτερη χρονιά το γυμναστήριο "Global Gym", με παροχές υψηλού επιπέδου σε σχέση με την ενδυνάμωση και την φυσική κατάσταση των αθλητών της ανδρικής ομάδας.

Μάλιστα φέτος θα γίνονται στο "Global Gym" και εργομετρικές μετρήσεις των αθλητών ενώ θα παρέχονται σε αυτούς και διατροφικά προγράμματα από ειδικευμένο διατροφολόγο.

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαρίστησε τον υπεύθυνο του "Global Gym" κ. Παναγιώτη Καπόγλη, ο οποίος δείχνει έμπρακτα ότι στηρίζει την ομάδα.
ofibc.gr-basketworld.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.