Ρέθυμνο Aegean | Έκλεισε τον Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ.

Μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Πάρις Χορν, διοικούντες και προπονητικό τιμ του Ρέθυμνο Aegean δεν έχασαν χρόνο και πλέον  έκλεισε τις θέσεις των ξένων στο ρόστερ του με την απόκτηση του Marc Antonio Carter, ο οποίος τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στη Γερμανία και στη Phoenix Hagen, με την οποία σε 32 ματς είχε μέσο όρο 14.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, 1.3 κλεψίματα. Τη σεζόν 2010-2011, ο Αμερικανός φόρεσε για λίγο τη φανέλα της κυπριακής ΑΕΛ.

Η  ανακοίνωση: 
"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Marc Antonio Carter, για έναν χρόνο (27 ετών, 1.92, αγωνίζεται  στις θέσεις 2-3) και πέρυσι αγωνίστηκε στην Γερμανία με την Phoenix Hagen".

Τζαμάικαλ Γκριν ο αντικαταστάτης του νεοαποκτηθέντα Γουάιτ;

Από κει και πέρα, οι Ρεθυμνιώτες έχουν βάλει στο στόχαστρο και τον 22χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ-σέντερ, Τζαμάικαλ Γκριν. 

Ο ύψους 2.03 απόφοιτος του κολλεγίου Αλαμπάμα «αρέσει» στον Στέργιο Κουφό, καθώς διαθέτει τα στοιχεία που επιθυμεί ο 48χρονος τεχνικός για να δυναμώσουν το παιχνίδι της ομάδας του μέσα στη ρακέτα. Σε 26 ματς του κολεγιακού πρωταθλήματος είχε ως μέσο όρο 14 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 1.8 ασσίστ σε 29.2 λεπτά συμμετοχής.
Βέβαια, αυτή η περίπτωση είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον Μπίλι Γουάιτ. Ο Αμερικανός έχει χάσει πάρα πολλές προπονήσεις, είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και οι τελευταίες του ιατρικές εξετάσεις δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο προβληματισμός είναι μεγάλος σε διοίκηση και προπονητικό τιμ και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από το Ρέθυμνο Aegean.
Από κει και πέρα, την Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Τζέι Κόβαν Μπράουν στο Ρέθυμνο και από την Τρίτη ο Στέργιος Κουφός θα τον έχει στη διάθεσή του.
rethnea.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.