Ανδρογέας | Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την ημερίδα μπάσκετ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα μπάσκετ που διοργάνωσαν οι ακαδημίες  του Ανδρογέα, με την συμμετοχή και μαθητών του 25ου& 27ουΔημ. Σχολείων.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Σήμερα το πρωί 29-9-2012 ολοκληρώθηκε με επιτυχία ημερίδα μπάσκετ  των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου μας με την συμμετοχή και μαθητών του 25ου& 27ουΔημ. Σχολείων. Διδάχτηκαν από τον προπονητή μας κ. Δ. Κασαπίδη βασικές αρχές του μπάσκετ και αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, σε αγωνιστικό διπλό των 7 λεπτών. Η συμμετοχή των παιδιών επιβραβεύτηκε με τα χειροκροτήματα των γονέων τους που τα παρακολούθησαν με πολύ χαρά. Ο αριθμός των παιδιών ξεπέρασε τα 80 κάτι το οποία συνιστά επιτυχία για το σύλλογο μας καθώς οι ακαδημίες λειτουργούν μόλις ένα μήνα. Συγχαίρουμε την προσπάθεια παιδιών, προπονητών, γονέων, αλλά και τη δική μας καθώς ο αρχικός σχεδιασμός λειτουργίας των ακαδημιών κινείται εντός των προκαθορισμένων πλαισίων.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορταζ.....





















Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.