Ηράκλειο, Μάριος Σακελλαράκης | Στόχος μου η καθιέρωση.

Έπειτα από μία εξαιρετική σεζόν στην Β' Εθνική με τον Κόροιβο, ο Μάριος Σακελλαράκης αποφάσισε να μετακομίσει στο νοτιότερο σημείο της Ελλάδας, υπογράφοντας στο Ηράκλειο.
M.Σακελαράκης

Όπως παραδέχεται μέσω του basketworld.gr, ο 24χρονος φόργουορντ, που προέρχεται από τα εφηβικά της ΑΕΚ, οι Κρητικοί καλύπτουν στο έπακρο τις φιλοδοξίες του, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως αποτέλεσε δέλεαρ τόσο η συμμετοχή στην Α2, όσο και η παρουσία του περσινού του συμπαίκτη στον Κόροιβο, Κώστα Αγαπιάδη.


Τι σε έκανε να αποδεχθείς την πρόταση του Ηρακλείου;
Με τους ανθρώπους του Ηρακλείου είχαμε έρθει σε επαφή από πέρυσι και είχαμε ένα θετικό κλίμα μεταξύ μας όλο αυτό τον καιρό. Φέτος, έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ και μου πρόσφεραν πράγματα που θεωρώ πολύ βασικά για μένα.
Επίσης, η ιδέα της Α2 (ήταν σχεδόν σίγουρη) σε συνδυασμό με την παρουσία του Κώστα Αγαπιάδη στην ομάδα, με τον οποίο είχαμε πέρυσι φοβερή συνεργασία, με έκαναν να πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση.



Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;
Θα έλεγα πως είναι πολύ καλές. Η συμπεριφορά των συμπαικτών μου με έκανε να μην χρειάζομαι ούτε μια μέρα προσαρμογής. Επίσης, ο κόουτς και όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα κάνουν πολύ καλή δουλειά, έτσι ώστε η ομάδα να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Άλλωστε, έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία από το παρελθόν.


Πώς βλέπεις το φετινό επίπεδο της Α2;
Δεν είμαι ο κατάλληλος για να κρίνω τη διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα, είναι πιο δύσκολο από αυτό της Β' Εθνικής, όπου αγωνιζόμουν πέρυσι. Πιστεύω ότι και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και ανταγωνιστικό.


Τι στόχους έχει το Ηράκλειο;
Ο στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από το να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα διεκδικεί σε κάθε αγώνα τη νίκη, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, όπου κι αν αγωνίζεται. Μετά από αυτό, στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει.


Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες γενικότερα για το μέλλον;
Ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ σε μια κατηγορία, στην οποία έχω ξαναβρεθεί στο παρελθόν, αλλά ουσιαστικά δεν έχω παίξει. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαι έτοιμος να δοκιμάσω. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ηρακλείου και κόουτς Ράλλη, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτήν την κατηγορία και σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως είναι το Ηράκλειο.

WHO IS WHO
Όνομα: Μάριος Σακελλαράκης
Ηλικία: 24
Ύψος: 1,94
Θέση: Φόργουορντ
Προηγούμενες ομάδες: ΑΕΚ, Περιστέρι, Δούκας, Τήρων Αγίων Θεοδώρων, Κόροιβος.
"basketworld.gr"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.