Ιεράπετρα | Παραμένει ο Παπαδάκης και συγχαίρει αθλητές του.

Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΡΕΜΟΥΝΤΑΚΗ ΜΑΝΟ και την αθλήτριά του ΧΑΤΖΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ για την εισαγωγή τους στις σχολές της επιλογής τους, και μάλιστα χωρίς να σταματήσουν την αθλητική τους δραστηριότητα, παρά το βαρύ τους σχολικό πρόγραμμα.
Ο Α.Ο.Ι. , φροντίζοντας και για το μπασκετικό μέλλον των νεαρών φοιτητών του , βρήκε την επόμενη μπασκετική στέγη τους, παραχωρώντας τον ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗ στον Γ.Σ. ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (αγωνίζεται στην Α' κατηγορία του πρωταθλήματος ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ) και την ΧΑΤΖΑΚΗ στον Γ.Σ.ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (που θα σπουδάζει πλέον στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ) , μετά από δική του επιθυμία παραμένει στον Α.Ο.Ι. ενισχύοντας τόσο την ανδρική , όσο και την εφηβική ομάδα μας, οι οποίες κρατούν τον πολύτιμο επί χρόνια play maker τους.Share on Google Plus

About kreta

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.