Πεδιάδα ΑΟΧ | Τρία φιλικά και μια...συναυλία!!

Κι αλλά φιλικά παιχνίδια πρόκειται να δώσει η ομάδα της Χερσονήσου, στη συνέχεια της προετοιμασίας της , ξεκινώντας αύριο από το Αρκαλοχώρι που θα αντιμετωπίσει το σύνολο του Μ.Μαραγκάκη.

Ένας αγώνας που η ομάδα του Μ.Κανάκη θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια συστήματα τακτικής αλλά και  τη δυνατότητα να τρέξει  στο γήπεδο βγάζοντας κάποιους αιφνιδιασμούς και αρκετές όμορφες φάσεις.

Και οι δυο προπονητές αναμένεται να  χρησιμοποιήσουν όλους τους παίχτες που έχουν στη διάθεσή τους, ενώ ο Μ.Κανάκης βλέπει με ικανοποίηση τον Αγγελιδάκη να συμμετέχει στις προπονήσεις, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού με την μέση του..

Επόμενο δυνατό τεστ για την Πεδιάδα ΑΟΧ  είναι την Παρασκευή (28/9) στις Μοίρες, με αντίπαλο τον ΓΑΣ Μεσαράς στο κλειστό γυμναστήριο Μοιρών, στην ρεβάνς του αγώνα της χερσονήσου την προηγούμενη εβδομάδα..

Το φιλικό επταήμερο ολοκληρώνεται την άλλη Τετάρτη (2/9) με αντίπαλο την ομάδα του Φιλαθλητικού.

Παράλληλα το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 21.00 η “Πεδιάδα ΑΟΧ” διοργανώνει   στο κλειστό Χερσοννήσου (Φιλωνίδειο) συναυλία με τους MasterTempo & TUS and Eleanna.

Η συναυλία γίνεται για την ενίσχυση του Σωματείου Πεδιάδα ΑΟΧ στην προσπάθεια του για αναβάθμιση του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή.

Επίσης εξασφαλίστηκαν για την διευκόλυνση των θεατών  δύο λεωφορεία (στις 1.00 και στις 1:30) που θα μεταφέρουν όσους θέλουν από την Χερσόνησο στο Ηράκλειο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.